Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Sarpsborg 08 - Bodo Glimt: Maç Sonucu 2 (1.47 yerine 1.49)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Sarpsborg 08 - Bodo Glimt karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Brann ile şampiyonluk yolunda çekişen lider Bodo-Glimt bence tartışmasız bu ligin en iyi takımı. Gol krallığı yarışında zirvede olan Avrupa’nın önemli takımlarını peşinden koşturan Gronbaek önderliğinde bu deplasmanda bol pozisyon üreterek kazanmalarını bekliyorum. Maç sonucu oranı beni tatmin ettiği için ikiliye girmedim ama daha yüksek oran arayanlar için Bodo kazanır ve 2.5 gol üstünü tavsiye edebilirim.

Inter Turku - Vaasan Ps: Karşılıklı Gol Var (1.54 yerine 1.57)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Inter Turku - Vaasan Ps karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, karşılıklı gol var tercihine güveniyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Vaasan son 3 maçta kaybettiği puanlar ile liderliği kaybetti fakat sezon başındaki formunu yakın zamanda tekrar yakalayacağını düşünüyorum. Borchers’ı çok daha hareketli görmeyi bekliyorum. Inter Turku sezona kupayla başlasa da aldıkları üst üste 5 mağlubiyet onları sıralamada oldukça aşağı itti. Son maçlarda toplayan Inter Turku’nun evinde iddialı olacaktır. Karşılıklı gol bekliyorum.

Odds BK - Kristiansund: Karşılıklı Gol Var (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Odds BK - Kristiansund karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, iki takımdan da gol bekliyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Skagerak Arena’da oldukça zor bir maç var karşımızda. İki takımın bugüne kadar oynadığı 5 lig maçında henüz galibiyeti olmayan Odds taraftarı önünde bir ilki başarmayı hedeflerken, Kristiansund ise iyi karnesini geliştirme hedefinde. Marius Olsen ve Williamsen gibi iki kritik oyuncusundan faydalanamayacak Kristiansund bu deplasmanda zorlanabilir. Yine de iki takımın gol bulacağını düşünüyorum. Tarafa yönelmek isteyenler için ev sahibinin bir adım önde olduğunu belirtebilirim.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 100 TL kazanın.

Mislide günün şampiyon tercihleri

YORUM YAZ