Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray - Beşiktaş: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından GalatasarayBeşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin 47’si Galatasaray’ın galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Süper Lig'in namağlup iki takımı derbide kozlarını paylaşacak. Galatasaray derbiye Elfsborg, Beşiktaş ise Lyon deplasmanında elde ettiği müthiş galibiyetle geliyor. Galatasaray lider. Puan olarak derbide yaşayabileceği olası puan kaybını telafi edebilecek avantaja sahip. Ayrıca taraftar desteği de arkasında olacak. Beşiktaş için önemli bir 90 dakika. Puan kaybı motivasyon açısından Siyah-Beyazlılar'ı etkileyebilir. Açık, tempolu ve gollü bir maç bekliyorum.

Haberin Devamı

Başakşehir - Eyüpspor: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Başakşehir - Eyüpspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %12’si Eyüpspor’un maçtan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Başakşehir'i son haftalarda (kazandığı Bodrumspor ve Sivasspor deplasmanları dahil) oyun gücünden uzakta görüyorum. Konferans Ligi'nde Celje'den 5 gol yiyerek döndüler. Başakşehir'i, içinde bulunduğu bu gri durumdan faydalanabilecek bir Eyüpspor bekliyor. Analiz yaparak yola çıkarsam Eyüpspor'un kazanma ihtimalini yüksek gördüğümü en azından kaybetmeyeceğini söylerim. Ama Başakşehir'in patlama yapacak gücü olduğunu da göz ardı etmiyorum. Muhtemelen karşılıklı goller de izleriz ama Başakşehir'in kazanma ihtimalini daha yüksek görüyor ve oranın riske değer olduğunu düşünüyorum.

Malmö - Göteborg: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Malmö - Göteborg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i Malmö’nün galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Malmö bu hafta kendi evinde şampiyonluk kutlama şansına sahip fakat hafta içinde oynadıkları zorlu Olympiakos maçı onları bir hayli yıprattı ve rakipleri küme düşme ihtimali olan Göteborg. Göteborg bu hafta kazanması halinde büyük oranda ligde kalmayı garantileyecek o nedenle maçtan kopmalarını beklemiyorum. Karşılıklı gol beklediğim bir maç.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ