Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe - Bodrumspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe – Bodrumspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin 45’i Fenerbahçe’nin galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: İlk Yarı / Maç Sonucu: 1/1

Böyle bir maçın analizi yapılmaz. Fenerbahçe karşılaşmanın mutlak favorisi. Sadece şampiyonluk adaylarından -güçlü- bir takım olduğu için değil, Bodrumspor’un henüz oyun istikrarını sağlayamaması önemli etkenlerden. Fenerbahçe açısından rahat bir karşılaşma geçeceğini öngörüyorum. İlk yarıda golü bularak maçı kazanmaları da mantıklı bir seçim olur. Farklı bir durum haftanın sürprizine gider.

Chelsea - Newcastle United: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan Chelsea - Newcastle United mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %49’u Chelsea’nin maçtan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Tercihi: Maç Sonucu 1

Anfield deplasmanında Liverpool’a 2-1 kaybeden Chelsea hafta arası Yunanistan’a uçtu ve Panathinaikos deplasmanından 4-1’lik galibiyetle döndü Londra’ya. Newcastle United gol yollarında sorun yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta da evinde Brighton’a 1-0 kaybetti. Callum Wilson bir süre daha yok. Isak iyileşti ancak form tutması zaman alacak gibi. Dan Burn de bu maça yetişiyor. Trippier’in sakatlığı devam ediyor. Ev sahibi ise tam kadro. Sakat oyuncu kalmadı. Cucurella ve Fofana’nın cezaları bitti. Takımın yıldızı Cole Palmer Avrupa kadrosunda olmadığı için bu maç fit çıkacak. Ligde 4 maçtır kazanamayan ve son 5 resmi maçtaki bu maçlardan birisi kupadaki Wimbledon mücadelesi sadece 3 gol atabilen Newcastle United'ın Stamford Bridge’den çıkabileceğini düşünmüyorum. Chelsea kazanır ve ilk 4 iddiasını güçlendirerek yoluna devam eder.

Arsenal - Liverpool: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Arsenal - Liverpool mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %17’si Liverpool’un galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Can Tongo’nun Tercihi: 2.5 Üst

Premier Lig'de haftanın mutlaka izlenmesi gereken maçı. Lider Liverpool, sıralamada 3. basamakta yer alan Arsenal deplasmanına çıkacak. Tempolu, iki takımın da bol pozisyon bulacağı bir 90 dakika bizleri bekliyor. Dev buluşmada skor 2.5 üstüne çıkar. Oran olarak da bence cazip.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ