Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Günün önemli maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Adana Demirspor - Sivasspor: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Adana Demirspor – Sivasspor karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %59’u karşılaşmayı konuk ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Deplasman İlk Yarı 0.5 Üst

Henüz erken gibi görünebilir ama Adana Demirspor kader maçlarını oynuyor. Bu nedenle Sivasspor‘u galibiyete yakın görsem de, Adana Demirspor’un içinde bulunduğu durum sürpriz şüphesi nedeniyle beni taraf bahsinden uzak tutuyor. Sivasspor’da Pritchard (Ofansif orta saha) Adana Demirspor’da Gravillon (Stoper) yoklar ve ikisi de önemli eksik. Bu maçla ilgili tercihimi, ofansif yanı ağır bastığı için ilk yarıda Sivasspor golünden yana olacak.

Rennes - Le Havre: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Rennes - Le Havre mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %69’u karşılaşmanın ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 1.5 Üst

Evinde Lyon'dan 4 yiyen Le Havre'ın, mağlubiyet serisi 5 maça çıktı. Az gol atıp çok yiyorlar. Rennes ise 4 haftadır galip gelemiyor ve çıkış arıyor. Bu maç önemli bir fırsat. Brest deplasmanında mağlubiyetten 86. dakikadaki golle kurtuldular. İç sahadaki bu maçta Le Havre'ı yenip kendilerine gelirler. '1 ve 1.5 üstü' ideal.

Udinese - Cagliari: Maç Sonucu 1

Misli’de cuma bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Udinese - Cagliari mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %29’u tercihini ev sahibi ekipten yana kullanıyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Milan deplasmanında rakibin bir kişi eksik kalması ile rakip alanda etkili olan Udinese, son vuruşlarda şanssız ve rakibinden puan alma şansını kaçırdı. İç sahada kazanma risklerini daha çok alan Udinese, son haftalarda yükseliş içinde olan Cagliari karşısında zorlanabilir. Cagliari, son 3 maçtan 7 puan çıkarmayı başardı. Ofansif etkinliği artan ada ekibi, Udinese’nin risk alan oyunu karşısında skor şansı ı arttıracaktır. Her iki takımın skor şansını yüksek görüyorum ve karşılıklı gol var bahsini öneriyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın.  Temsilcilerimizin maçının heyecanını “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ