Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Samsunspor – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Samsunspor – Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin 61’i Fenerbahçe’nin galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Tercihi: Ev Sahibi 0.5 Üst

Samsunspor sezonun tartışmasız flaş takımı. Transfer yasağına rağmen Thomas Reis yönetiminde çok pragmatik bir oyunları var. 4 haftadır kazanıyorlar. 18 puanla milli araya ikinci sırada girdiler. Evinde Başakşehir ve Göztepe gibi iki önemli rakibi yenen Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçe’ye de mutlaka zorluk çıkartacaktır. Ev sahibinin en azından 1 gol bulacağını düşünüyorum. Diğer tercihim de 2.5 Üst.

Beşiktaş - Konyaspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Beşiktaş - Konyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %69’u Beşiktaş’ın maçtan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Bu maçla ilgili sözü fazla uzatmaya gerek yok. Konyaspor'un puan alması mümkün olur mu? Evet olur ama bu benim için sürpriz olur. Konyaspor'u bir süredir etkili bir oyun ortaya koyarken izlemedim. Eyüpspor karşısında aldıkları galibiyet elbette değerli ama Yusuf'un golü gelene kadar oyun yine vasatın altındaydı. Seyircinin desteğiyle verdikleri tepki galibiyeti getirdi. Beşiktaş'ın bu maçta Rashica ve Paulista'nun yokluğunu hissedeceğini sanmıyorum. Öngörüm Beşiktaş'ın en az iki gol atarak (yüksek ihtimal handikapla) maçı kazanması yönünde.

Barcelona - Sevilla: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Barcelona - Sevilla mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %49’u Barcelona’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Tercihi: Raphinha Gol Atar veya Asist Yapar

Barcelona Avrupa’nın en formda takımlarından biri. Yeni teknik direktörüyle şov yaparak sezona başladılar. Bu maçın ardından önlerinde iki önemli maç var. Önce Bayern sonra Real Madrid. Bu maçta Barcelona tarafında en güvenilen isim kuşkusuz Raphinha. Son lig maçında 2 asist yaptı. Brezilya ile milli maçta 2 gol attı. Yeni mevkiinde hem atıyor hem asist yapıyor. Bu maç onun maçı. Lewa kendini Bayern maçına saklar. Raphinha’dan gol katkısı bekliyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ