Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Juventus (K) – Bayern Münih (K): Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de günün “UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi” bülteninde yer alan Juventus (K) – Bayern Münih (K) mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %8’i karşılaşmadan Bayern Münih (K)’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Deplasman 1.5 Üst

Kadınlar Şampiyonlar Ligi gruplarında 2. maçlar oynanıyor. Juventus, Valerenga deplasmanında kazanarak iyi başladı. Bayern Münih ise Arsenal'i 5-2'lik galibiyetle geçti. Danimarkalı Pernille Harder, hat-trick yaparak yıldızlaştı. Juventus, Norveç'te Valerenga'yı 1-0 yenerken rakibe 22 şut fırsatı verdi. Topla oynamada %59'a 41 ve kornerlerde de 13'e 2 ile Valerenga, Juventus'a zor anlar yaşattı. Şimdi Bayern Münih de fırsatlar bulacaktır. Arsenal'e 5 atan Bayern'den burada da en az 2 gol bekliyorum.

Haberin Devamı

Barcelona – AS Monaco: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Barcelona – AS Monaco mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü karşılaşmadan Barcelona’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Mete Aktaş’ın Tercihi: Handikaplı Maç Sonucu (Deplasman 5.5): 2

Barcelona sezona pek de istenilen düzeyde başlamadı. İlk maçta Zalgiris'e kaybederek soğuk bir duş alan Katalan ekibi Alba karşısında da ikinci yarıda iyi oynayarak galibiyete uzandı. Yeni koç Joan Pennaroya yönetiminde oyuncular yeni sisteme alışmaya çalışıyorlar. Geçen sezon play-off'larda Fenerbahçe Beko'nun saf dışı bıraktığı Monaco ise sezona 2/2 yaparak girdi ve gün itibarıyla ligde namağlup kalan iki takımdan biri ve Barcelona deplasmanında bu unvanını korumaya çalışacak. Fransız ekibinde Nick Calathes ve Furkan Korkmaz dışında eksik yok. Maccabi'den ayrılan eski oyuncuları Jordan Loyd'la da yeniden anlaşan Monaco böylece sakatlığı nedeniyle ne zaman sahalara döneceği belli olmayan Furkan'ın da boşluğunu doldurmuş oldu. Kırmızı-beyazlılar, geçen sezon Barça'yı iki maçta da 91-71 ve 77-67 (d) skorlarla yenmişti. Rakiplerine göre daha oturmuş bir takım görüntüsündeler ve kolay kaybedeceklerini sanmıyorum.

Haberin Devamı

Arsenal (K) – Valerenga (K): Maç Sonucu 1

Misli’de günün “UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi” bülteninde yer alan Arsenal (K) – Valerenga (K) mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %8’i karşılaşmadan Arsenal (K)’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Deplasman 0.5 Üst

Arsenal, Bayern Münih deplasmanında öne geçen taraf olmasına ve hatta 73. dakikaya 2-2'lik beraberlikle girmesine rağmen maçı 5-2 kaybetti. Ardından ligde de Chelsea'ye 2-1 yenildiler. Valerenga ise Juventus'a 1-0 mağlup olmasına rağmen iç sahadaki maçta kurduğu baskıyla rakibini oldukça zorladı. Tam 22 şut çektiler, 13 korner kullandılar ancak skor bulamadılar. Bayern'den 5 yiyen Arsenal'e karşı da üretken olurlarsa bu kez skor da bulabilirler. 'Deplasman 0.5 üstü' tercihi, cazip oranıyla denemeye değer.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

YORUM YAZ