Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Lille - Real Madrid: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Lille - Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %71’i Real Madrid’in galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Şampiyonlar Ligi'ne Sporting mağlubiyetiyle başlayan Lille'de çok eksik var. Umtiti, Haraldsson, İsmaily, Mukau sakat. Gomez ise cezalı. İlk maçta Stuttgart'ı mağlup eden Real'de Mbappe, Diaz ve Ceballos sakat. Real Madrid deplasmanda kazanır.

Aston Villa - Bayern Münih: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Aston Villa - Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %40’ı Bayern Münih’in galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Onur Akpınar’ın Tercihi: Deplasman İlk Yarı 0.5 Üst

Bayern Münih'in galibiyet serisi Bayer Leverkusen karşısında son buldu. Kazanmayı isteyen taraf görüntüsü verdiler ancak 2. devrede galibiyet golü gelmedi. Takımda savunma oyuncuları Stanisic ile Boey'in sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa, Ipswich karşısında skoru koruyamadı. Watkins'in 1 gol ve 1 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı. Bayern Münih geçtiğimiz yıla göre daha doğru oynuyor ve üretkenlik açısından sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Aston Villa deplasmanında ilk yarıda en az bir gol bulmalarını bekliyorum.

Başakşehir - Rapid Wien: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Başakşehir - Rapid Wien mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %29’u Rapid Wien’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu X

Başakşehir'in son haftalardaki temposunu ligin başlangıcına oranla düşük görüyorum. Bununla beraber Berat Özdemir formda, Figueiredo tam bir fırsatçı golcü. Savunması dirençli. Başakşehir'in oyun disipliniyle oynadığını da not olarak ekleyelim. Avustura Ligi sert başladı. Rapid Wien kendi sahasındaki başarısıyla Sturm Graz'la birlikte başı çekiyor. Deplasmandaki 3 maçta kazanamayıp, 2 beraberlik bir de mağlubiyet aldılar. Deplasman performansı attıkları gol açısından da düşük. Orta sahanın solunda görev yapan Jansson'un yokluğu Rapid Wien'i olumsuz etkileyecek kadar önemli. Başakşehir'in galibiyetine verilen oran tatminkar olmakla birlikte, ilk yarı beraberlik ihtimali bana uzak gelmiyor.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ