Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Paris Saint Germain - Girona: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Paris Saint Germain - Girona mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %52’si Paris Saint Germain’in galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst

Paris Saint Germain sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Ligde kayıpsız devam eden başkent ekibi Şampiyonlar Ligi'ne evinde kolay bir fikstür ile başlıyor. Vitinha ve Zaire Emery'nin sakatlıkları geçti. Tek önemli eksik Donnarumma olacak. Son maçta Barcelona'ya farklı yenilen Girona deplasmanda sürpriz kovalayacak. Ev sahibi galibiyeti ve gollü bir maç bekliyorum.

Manchester City - Inter: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Manchester City - Inter mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %45’i Manchester City’nin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Tercihi: Karşılıklı Gol Var

İki takımın rekabetinde tek maç 2023 yılında İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde oynandı. O maçı tek golle kazanan City, bu kulvarda oynadığı son 23 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Premier Lige üst seviye bir başlangıç yapan City, 4 maçı kazanırken, son 3 maçta kalesini gole kapatamadı. Inter, Serie A’da Genoa ve Monza deplasmanlarında kalesini gole kapatamadı ve dış sahada kolay gol yiyen bir görüntü verdiler. Aynı zamanda skor etkinliği olan Inter, İngiltere deplasmanlarında skor şansını yükselten bir ekip. Her iki takımın da skor şansını yüksek görüyorum ve zorlu mücadelede karşılıklı gol var bahsini ön plana çıkarmak istiyorum.

Club Brugge - B. Dortmund: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan öne çıkan maçlarından Club Brugge - B. Dortmund mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %46’sı B. Dortmund’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: 3.5 Alt

Club Brugge son haftalarda büyük ritim yakaladı. Belçika liginde 4 maçtır kazanıyorlar ve Vanaken, Tzolis, Nilsson ve Skov Olsen gibi isimler çok formda. Nuri Şahin’in Dortmund’u ise ligde evinde iki maçını da kazanırken Bremen deplasmanında gol atamadı. Son maçlarında ise Heidenheim karşısında hücumda Adeyemi büyük fark yarattı. Ben bu maçın 3,5 altta kalacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ