Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Fransa OL - ABD OL: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fransa OL - ABD OL arasındaki Futbol Olimpiyat Oyunları mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %49’u maçta en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Tercihi: 2.5 Üst

Paris 2024 Olimpiyatları'nda ev sahibi ekibin ilk rakibi ABD oldu. Grubun favorisi kadrosunda bulundurduğu isimlerle Fransa. Olise, Lacazette, Lukeba ve Cherki gibi yıldız isimler Fransa kadrosunda. ABD'nin kadrosunda ise yerel ligde oynayan birçok futbolcu var ve kondisyon olarak daha iyi durumda olacaklar. Ev sahibi ekibin en az 2 gol atacağını düşünüyorum. 90 dakika sonunda 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. Oran artırmak isteyenler üst ve kg var deneyebilir.

Haberin Devamı

Özbekistan OL - İspanya OL: Maç Sonucu 2  

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Özbekistan OL - İspanya OL arasındaki Futbol Olimpiyat Oyunları mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %42’si maçı İspanya Olimpiyat Takımı’nın kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: Karşılıklı Gol Yok

Avrupa futbol şampiyonasını zirvede tamamlayan İspanya için Olimpiyatlarda da doğal madalya favorisi diyebiliriz. Eric Garcia, Sergio Gomez, Pau Cubarsi ve Abel Ruiz gibi elit isimler kadroda. Ben İspanyolların bu maçta gol yemeyeceğini düşünüyorum. Tahminim Kg olmaz.

Ludogorets - Dinamo Minsk: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Ludogorets - Dinamo Minsk mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %34’ü tercihini Ludogorets’ten yana kullanıyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Tercihi: 2. Yarıda Daha Fazla Gol Olur  

Bulgaristan şampiyonu Ludogorets ile Belarus ekibi Dinamo Minsk’in buluşmasında favorim ev sahibi Ludogorets. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Ludogorets kadro kalitesi olarak rakibinin çok önünde fakar Minsk iyi savunma yapabilen diri bir takım. Düğümün ikinci yarıda çözüleceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ