Misli'de en çok oynanan maçlar

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli'de en çok oynanan maçlar

Bodrumspor – Rizespor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Bodrumspor – Rizespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %16’sı karşılaşmadan Bodrumspor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Bodrum her ne kadar ligin zayıf kadrolarından birine sahip olsa da son 3 maçta olumlu sinyaller verdi. Direkt rakiplerine karşı 2 galibiyet aldılar. Kasımpaşa deplasmanında ise 45 dakika 10 kişi mücadele etmelerine rağmen puanı kurtarmasını bildiler. Rizespor ise çok kötü bir gidişatın ardından Antalyaspor galibiyetiyle milli araya girdi. Bodrum genel olarak rakip takımlara ters gelen bir deplasman. Rize de zorlanabilir. Bu mücadelede karşılıklı goller bekliyorum.

Haberin Devamı

Valencia – Las Palmas: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Valencia – Las Palmas mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %59’u karşılaşmadan Valencia’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: Toplam Gol 2-3

Valencia, oldukça kötü başladığı sezonda milli ara sonrasında rüzgârı tersine çevirmeye çalışacak. 9 maçta sadece 1 galibiyet alan Yarasalar, son 3 lig maçında skor dahi üretememişti. Ancak çıkışa geçeceklerse bunu bu tip bir iç saha maçında yapabilirler, evlerinde daha dengeli sonuçlar alıyorlar. Las Palmas ise Valencia’dan da kötü durumda. Ligin dibinde yer alan konuk ekip, ligde galibiyeti bulunmayan tek takım durumunda. Milli ara öncesindeki Celta maçında rakip 9 kişi kalmasına ve pek çok pozisyona girmelerine rağmen maçı kaybetmeleri onlar adına yıkıcı oldu. Valencia saha avantajıyla favori ancak taraf bahsi yine de riskli geliyor. 2-3 gol aralığında bir sonuç bekliyorum.

Nottingham Forest – Crystal Palace: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Nottingham Forest – Crystal Palace mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %9’u karşılaşmadan Nottingham Forest’in galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Mert Artun’un Tercihi: Çifte Şans X-2

Ev sahibinde Morgan Gibbs-White hem sakat hem cezalı, James Ward-Prowse da KK cezalısı. 3 maçtır kazanamıyor Forest. Crystal Palace’ın ise bu sezon henüz galibiyeti yok. Munoz ve genç orta saha Wharton iyileştiler. Forest evindeki son 6 lig maçını kazanamadı. Palace’ın da son 5 maçından 3 tanesi berabere bitti. Tipik bir beraberlik maçı havası var, Palace ilk galibiyetini de alabilir, en azından kaybetmez diye düşünüyorum bu maçı.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

YORUM YAZ