Günün Şampiyon Tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Günün Şampiyon Tercihleri

Real Madrid - Barcelona: Maç Sonucu 1 (1.68 yerine 1.73)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Real Madrid - Barcelona karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Real Madrid’in evinde kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

El Clasico öncesinde iki takım da Şampiyonlar Ligi'nde sükseli ve bol gollü galibiyetler aldı. Bununla birlikte kadroda istikrar sorunları da var. Real Madrid'de sakatlar listesine Courtois ve Rodrygo da eklenmiş görünüyor. Barcelona ise de Jong ve Gavi gibi takıma dönen oyuncuları yapıya entegre etme sancıları yaşayabiliyor fakat Lewandowski ve Raphinha uçuyor. Real Madrid son dört karşılaşmada Barcelona'yı yendi ve evinde 2022'den bu yana kaybetmedi. Barcelona ise ligin en çok gol atan takımı. Bu maçta iyi savunma yapanın kazanacağını düşünüyorum. Real Madrid bence Bayern'in çarpık ön alan baskısı hatasına düşecek bir takım değil. Barcelona, Bayern'i yenerken 25 yıl sonra bir galibiyette topa daha az sahip olan (%43) ve direkt oynayan bir takımdı. Real Madrid rakibine bu silahı mümkün mertebe vermeyecektir. Barcelona'yı hakim oyuna zorlayıp çelimsiz merkezlerinin karşı pres ve Araujo'nun yokluğundaki geçiş savunması sorunlarını kullanacaklardır. Ev sahibi galibiyeti muhtemel.

Haberin Devamı

Aston Villa - Bournemouth: Maç Sonucu 1 (1.66 yerine 1.69)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Aston Villa - Bournemouth karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, Aston Villa’nın 3 puanı alacağı görüşünde.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Aston Villa bu sezon sadece Arsenal'e kaybetti. Unai Emery yönetiminde ŞL’deki ilk sezonlarında ilk 3 maç sonunda 9 puanla zirvedeler. Young Boys ve Bayern Munich galibiyetlerine bu hafta içi 2-0’lık Bologna galibiyeti de eklendi. Ev sahibinde tek eksik geçen hafta KK gören Jayden Philogine. Konuk ekipte de orta saha Alex Scott dizinden ameliyat oldu ve bir süre yok. Geçen hafta rakip 10 kişi kalınca Iraola çocukluk arkadaşı Arteta’yı mağlup etmeyi başardı. Yine iki İspanyol hoca karşı karşıya. Bournemouth’un bu kez kaybeden taraf olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Brighton - Wolverhampton: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.48)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Brighton - Wolverhampton karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, Brighton galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Wolverhampton, tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptı. Ligde çıktıkları yedi maçın altısını kaybederken birinden de 1 puanla ayrıldılar. Artık toparlanmak zorundalar. Brighton’ın da savunma zaaflarını değerlendirerek gol bulabilirler. Favorinin ev sahibi olduğu bu karşılaşmada karşılıklı gol var bahsi değerlendirilebilir.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve oyuncu bahislerinin yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ