El Clasico zamanı! “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” Misli üyelerini bekliyor

La Liga 11. haftasında futbolun iki dev isminin mücadelesine sahne olacak. İspanya La Liga’da El Clasico’da Barcelona ve Real Madrid karşı karşıya gelecek. José María Sánchez Martínez’in yöneteceği karşılaşma bu akşam saat 22.00’de başlayacak. Dev karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanacak.

El Clasico zamanı! “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” Misli üyelerini bekliyor

La Liga’nın 11. haftası dev bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Real MadridBarcelona. La Liga’da 10 maç sonunda topladığı 27 puanla liderlik koltuğunda oturan Barcelona'nın en yakın rakibi 3 puan gerisinde bulunan ezeli rakibi Real Madrid. Eflatun beyazlılar, bu karşılaşmayı kazanıp puan farkını kapatmanın hesabını yaparken Katalan devi ise liderliğini korumak için Santiago Bernabeu çimlerine çıkacak. 41 yaşındaki hakem José María Sánchez Martínez’in yöneteceği karşılaşmada ilk düdük bu akşam saat 22.00’de çalacak.

Haberin Devamı

El Clasico’da heyecan Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak

İspanya La Liga'da dev maç… Bir tarafta bu sezon evinde çıktığı tüm resmi maçları kazanan son şampiyon Real Madrid, diğer tarafta ise ligde çıktığı 10 maçın 9’unu kazanan lider Barcelona… Dünyanın merakla beklediği El Clasico’da heyecan, Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak. Kritik 90 dakika öncesinde Şampiyon Oran, uzman yorumları, detaylı maç istatistikleri ve çok daha fazlası Misli’de sizleri bekliyor.

El Clasico'da 258. randevu

Real Madrid ve Barcelona, 258. kez karşı karşıya gelecek. Bu zamana kadar oynanan 257 maçın 106'sını Real Madrid, 100'ünü Barcelona kazanırken, 51 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Real Madrid'in 436 golüne Barcelona 419 golle karşılık verdi. Real Madrid’in evinde firesi yok, Barcelona tek puan kaybını deplasmanda yaşadı Real Madrid, La Liga’da evinde çıktığı 5 maçı da kazandı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 14 gol gönderen Madrid ekibi, kalesinde ise 3 gol gördü. Eflatun beyazlılar, bu 5 karşılaşmanın 3’ünde kalesini gole kapatmasını da bildi.

Haberin Devamı

Santiago Bernabeu’de ezeli rakibine konuk olacak Barcelona ise La Liga’daki tek puan kaybını 28 Eylül’de Osasuna ile deplasmanda oynadığı maçı 4-2 kaybederek yaşadı. Katalan ekibi, deplasmanda oynadığı 6 maçta da rakip filelere en az 2 gol bırakırken, 6 Ekim’de oynanan Alaves maçına kadar çıktığı 5 deplasman maçında kalesinde gol görmeyi engelleyemedi. Real Madrid’in hücumdaki en büyük kozları Mbappe & Vinicius Jr. El Clasico'da Real Madrid'in hücumdaki en büyük silahları 9 maçta 6 gol, 1 asisti bulunan Kylian Mbappe ile 10 maçta 5 gol, 6 asisti bulunan Vinicius Jr olacak. 10 maçta 3 gol, 1 asisti bulunan Rodrygo sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Sakatlığı bulunan bir başka önemli isim kaleci Thibaut Courtois'in yerini Andriy Lunin’e bırakması bekleniyor. 12 kez rakip fileleri sarsan Lewandowski, Gol Krallığı’nda zirvede Barcelona'da son 2 lig maçında rakip filelere 5 gol yollayan ve La Liga'da çıktığı 10 maçta attığı 12 golle Gol Krallığı tablosunun zirvesinde yer alan Robert Lewandowski, takımının El Clasico’daki en büyük gol umudu olacak. 10 maçta 5 gol, 7 asisti bulunan Raphinha ile 10 maçta 4 gol, 6 asisti bulunan Lamina Yamal, Katalan ekibinin diğer hücum silahları. Barcelona’da sakatlığı bulunan Ferran Torres’in yanı sıra Eric Garcia’nın durumu ise belirsiz.

Haberin Devamı

Muhtemel 11’ler

Real Madrid: Lunin, Militao, Tchouameni, Rüdiger, Mendy, Camavinga, Valverde, Modric, Bellingham, Vinicius Jr., Mbappe.

Barcelona: Pena, Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde, Casado, Pedri, Lopez, Yamal, Raphinha, Lewandowski. Real Madrid –

Barcelona karşılaşmasına dair öne çıkan istatistikler:

- Real Madrid, bu sezon evinde oynadığı tüm resmi maçları kazandı. - Barcelona’nın bu sezon oynadığı 13 resmi maçın 12’si “2.5 Üst” bitti. - İki ekip arasındaki son 10 maçın 9’ü “2.5 Üst” biterken 7’si ise “Karşılıklı Gol Var” bitti. - Real Madrid’in sahasında oynanan son 5 maçın 4’ü “3.5 Üst” bitti. - Real Madrid’in ligde bu sezon oynadığı 10 maçın 8’i “2-3 Gol” aralığında bitti. - Real Madrid bu sezon ligde evinde oynadığı 5 maçın da ilk yarısında gol yemedi. - Bu sezon ağustos ayında oynanan iki ekip arasında oynanan hazırlık maçını Barcelona 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Misli’ye üye olup kampanyaya katılanlar 50+100 TL kazanma şansını yakalıyor ve temsilcilerimizin maç heyecanını “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile daha fazla yaşıyor.

El Clasico zamanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” Misli üyelerini bekliyor

YORUM YAZ