Hayri Kozak: Sabri denen gariban...

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi Hayrettin Kozak, "Sabri denen gariban 4.8 milyon'u nasıl bırakır. Demek ki siz yolladınız." dedi.

Hayri Kozak: Sabri denen gariban...

Galatasaray'da Aralık Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi. Başkan Dursun Özbek'in konuşmasını tamamlamasının ardından divan kurulunu terketmesi oldukça tepki çekti.

Sarı-Kırmızılılar'da camianın önde gelen isimlerinden biri olan Hayrettin Kozak, başkan ve yöneticilere yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

İşte Hayri Kozak'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

'Başkan hasta mı? Ona göre konuşacağım...'

Merak ediyorum, başkanın bir rahatsızlığı mı var. Yok ise ona göre konuşacağım. Dinlemesini bilmek meziyettir. Eğer dinlemeye tahammül edemiyorsak, aynı kitlelere dinlenildiğini bilerek dikkatli konuşmanızdır. Sevgili yönetimimize ne söylesek, sadece yalnız başkan var. Taner Aşkın az önce bütün faturayı Ünal Aysal'a kesti. Ben de o dönemde Ünal Aysal'ı eleştirenlerin başında geliyorum. Ama Taner Aşkın'a şunu derim. Onca yıl içinde sadece Ünal Aysal dönemini cımbızla seçmek Taner Aşkın'a yakışmadı. Benim her dönemi iyi incelediğimi bilirsiniz. Bu böyle bir iki kişiye fatura edilecek birşey değildir. Ayrıca dönemler arası borç alacak farkını iyice araştırmak gerek. Bu sportif A.Ş nin raporlarını bırakın incelemeyi, haberi olmayan yöneticilerimiz oldu. Bunu bilmeden Cenevre'de kime ne anlatacağız.

'Hamzaoğlu böyle mi gönderilmeliydi!'

Hamza Hamzaoğlu meselesi hemen geçiştirilecek bir konu değil. Son seçim öncesi sayın başkan dedi ki, seçilirsek Hamza Hamzaoğlu ile uzun süreli çalışmayı düşünüyorum dedi. Sonrasında da hep destek açıklamaları yaptı. 10 Kasım'da dediki ben görevde olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu göreve devam edecek. Haziran 2015'de Hamza Hoca ile 3 yıllık sözleşme yapıyor. Onsun yapamam diyen başkan 7 gün sonra Hamzaoğlu'nu Arena'ya çağırıp, yolu ayırıyorlar. Hamzaoğlu şudur budur ayrı ama görevine böyle son vermek Galatasaray'a yakışan bir tavır değil.

'Denizli'ye nakit ödeme yapıldı mı?'

Hemen sonra Başkanımız Mustafa Denizli ile el sıkışıyor. Mustafa Denizli ile yapılan 5 günlük görüşme süresinde nakit bir ödeme yapıldı mı merak ediyorum.

'Grosskreutz elini kolunu sallaya sallaya gitti...'

Kevin Grosskreutz a sözleşme yapıldı. Adam elini kolunu sallaya sallaya gidiyor. Adam gitti tık yok. Burası Dingo'nun Ahırı mı! 1,5 milyon euro bonservisinin ne kadarı verildi. Gidiş geliş masrafları ne oldu? Dünyada böyle birşey olmuş mudur? Annemi özledim dedi ve gitti bu da bizim başımıza geldi.

'Sabri'nin 1 yılı nasıl iptal oldu açıklayın...'

Sabri 15 sezon Galatasaray'da 422 maç oynamış. Herhalde hep kötü oynamasa bu kadar oynayamaz. Sözleşmesinin son 1 yılının iptali nasıl oldu? Sabri kendi mi vazgeçti. Eğer yönetim sen bu parayı haketmedin diye iptal ettiyse, bu oyuncu hala niye oynuyor.

'Alex açıklaması tam bir facia'

Geçen pazar yaşanan olay Galatasaray'ın iletişimi için facia. Yalan haber koyuyoruz, sen şahit olarak kendine Brezilya'daki Alex'i mi buldun? Adam açıklama yaptı böyle virgül kadar bir açıklamam olmadı diye. Bu hassas konu da böyle bir kaynağı olmayan haber kullanmak affedilir değil. Ada konusunda şimdi hiç ses yok. Ada hakkında genel kurul kararı aldık. Ne oluyor bilgilendirin.'' (DHA)

'Sabri denen gariban...'

Sonrasında üye Hayrettin Kozak kürsüye bir kez daha çıkarak "Sevgili Fatih İşbecer beni hayal kırıklığına uğrattınız dedi ve, "Bu hesapları bilen çalışkan bir yönetici olarak daha açıklayıcı olmanız gerek. Küçük sorun dediğiniz Grosskreutz ve Mustafa Denizli'ye ödenen 1,5 milyon dolar nasıl oldu? Basit sorulara afaki detay demek olmuyor. Sabri denen gariban 4.8 milyon'u nasıl bırakır. Demek ki siz yolladınız. Yolladıysanız açıklayın" eleştirisinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ