Rıza Çalımbay noktayı koydu: Hatayspor'a gelişi ve Daniil Utkin süreci...

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bahsi geçen oyuncu Daniil Utkin'i ben ve ekibim izledikten sonra hem ekonomik olarak hem de oyuncu olarak sistemimize uymayacağına karar verdik. Taraftarımız merak etmesin, bu niyetteki kişilerin artık bu kapıdan girmesine izin vermeyeceğiz. Yıllardır beraber olduğum ekibimden birinin bahsedildiği şekilde bir davranışı olduğunun ispatlanması halinde teknik direktörlük kariyerime nokta koyacağımı belirtirim" dedi.

Rıza Çalımbay noktayı koydu: Hatayspor'a gelişi ve Daniil Utkin süreci...

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Rus orta saha Daniil Utkin transferinin iptal olmasına neden olduğu şeklinde çıkan iddiaları yalanlayan Rıza Çalımbay, "Hatayspor, felaketi yaşamış bir şehrin futbol takımı. Ben buraya, bu değerli kulübün başarısı için mücadele etmeye, takımı ayağa kaldırmaya geldim. Burada kendi tezgahını kurup nemalanmak isteyenlerin de her zaman karşısında olacağım. Bahsi geçen oyuncuyu ben ve ekibim izledikten sonra hem ekonomik olarak kulübümüze hem de oyuncu olarak sistemimize uymayacağına karar verdik. Taraftarımız merak etmesin, bu niyetteki kişilerin artık bu kapıdan girmesine izin vermeyeceğiz. Yıllardır beraber olduğum ekibimden birinin bahsedildiği şekilde bir davranışı olduğunun ispatlanması halinde teknik direktörlük kariyerime nokta koyacağımı belirtirim. Aksi takdirde tarafıma yöneltilen iddialar buradaki işbirliğinin bozulmasından kaynaklı kuyruk acısıdır ki; tertemiz bir kariyere sahip olan Rıza Çalımbay olarak bundan da gurur duyarım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HATAYSPOR YÖNETİMİ BENİ ARAYARAK GÖRÜŞME TALEP ETMİŞTİR"

Tecrübeli teknik adam, Hatayspor Yönetimi'nin kendisini bir önceki teknik direktör Özhan Pulat ile yolların ayrılmasından sonra aradığını söyledi. Çalımbay, konuyla ilgili şu ifadelerini kullandı:

Rıza Çalımbay noktayı koydu: Hatayspora gelişi ve Daniil Utkin süreci...

"Hatayspor Yönetimi beni arayarak hocaları ile yolları ayırdıklarını belirtip görüşme talep etmiştir. Bizden önceki teknik adamın fesih sürecinde yaşananlar ya da şehirde ne kadar kaldığı ise bizi ilgilendiren bir durum değildir."

YORUM YAZ