Hatayspor'a Dele-Bashiru piyangosu! Dev teklif...

Lazio’nun, yaklaşmakta olan sezon öncesinde takımını güçlendirmek adına Hatayspor’un orta saha oyuncusu Fisayo Dele-Bashiru’ya gözünü diktiği ortaya çıktı. Volkan Demirel’in transfer ettiği oyuncu için Çizme ekibi 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Hatayspor'a Dele-Bashiru piyangosu! Dev teklif...

İtalyan futbol gazetecisi Alfredo Pedulla’ya göre Hatayspor’un dikkat çeken ismi Dele-Bashiru’ya talip çıktı. Pedulla, Lazio’nun başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak adına harekete geçtiğini belirtti.

Haberin Devamı

TEKNİK EKİPTEN ONAY ALDI

Hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak oynayan ancak aynı zamanda daha derin bir rol veya sağ kanat oyuncusu olarak da oynayabilen 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu teknik ekipten de onay aldı.

6 MİLYON EURO ARTI BONUSLAR...

Hatayspor’un orta saha oyuncusuyla yollarını ayırmak için 6 milyon Euro artı bonuslar istediği bildirildi. İki taraf arasındaki müzakerelerin yakında başlayacağı ve bir toplantının planlandığı bildiriliyor.

15 GOLLÜK KATKI

Dele-Bashiru kariyerine Manchester City’de başladı. U23 takımını temsil etti. Ancak 2020’de yuvadan ayrıldı ve böylece Haziran 2026’ya kadar sürecek bir sözleşmeyle Sheffield’a katıldı. Lagoslu futbolcu geçen yaz Hatayspor’a bedelsiz transfer olmuştu. Türkiye Ligi’ndeki ilk sezonu, tüm müsabakalarda 39 maçta 9 gol ve 6 asistle geçti.

YORUM YAZ