MENÜ

Hamzaoğlu, Başakşehir maçına hangi 11'le çıkacak?

Fenerbahçe derbisinin ardından 1 günlük izin yapan Galatasaray, İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hamzaoğlu, Başakşehir maçına hangi 11'le çıkacak?

Derbi öncesi yakaladığı 7 maçlık galibiyet serisi bozulan Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda yeniden değişikliğe gitmesi ve öncelikle kanat oyuncularını değiştirmesi bekleniyor.

Umut Bulut-Telles ikilisinin yerine daha önce olduğu gibi Yasin-Bruma ikilisini monte etmek isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun Umut Bulut'u yeniden forvete çekerek cezalı duruma düşen Burak Yılmaz'ın yerine oynatacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Hakan Balta'nın yerine sakatlığı tamamen geçen Semih Kaya'nın oynayacağı bildirilirken, orta sahada değişikliğin beklenmediği öğrenildi.

Hamza Hamzaoğlu orta sahayı yine Selçuk-Hamit Altıntop ikilisine teslim etmeyi planlarken, yaptığı seri toplantılarla futbolcularının derbi psikolojisinden kurtulmasını da istiyor..

Oyuncularının derbiyi unutmalarını isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun, "3 puanlık avantajımızı yitirdik. Hala lideriz ve lider kalmak bizim elimizde" dediği öğrenildi.

Taktik ağırlıklı antrenmanlar yapan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun İstanbul Başakşehir'in ligin en az gol yiyen takımı olduğunu dikkat çektiği ve özellikle kanat oyuncularından hata yapmamalarını istediği belirtildi.

Ligtv

Haberin Devamı
YORUM YAZ