MENÜ

Hamzaoğlu: Alves'e bakacağız

Şampiyon Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, birçok konu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Hamzaoğlu: Alves'e bakacağız

Spor Toto Süper Lig'de 20. şampiyonluğunu kazanıp 4. yıldızı kapan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da mutlu sona ulaşarak sezonu çifte zaferle noktalayan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

'Henüz görüşmedik'

TRT Spor'a konuk olan Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Yönetimle henüz görüşmedik ama yakında görüşmemiz olacak. Onlar da benimle devam etmek istiyor. Benim de tek düşüncem bu. Şampiyon olamasak bu kadar rahat ve mutlu olamazdım. İkinci olsaydık belki gönderilebilirdim. Bunu bilemeyiz" dedi.

'Başakşehir-Fenerbahçe maçı 2-2 olunca...'


Melo adım adım Inter'e ...
Sezon içindeki maçlara değinen Hamzaoğlu, "Rakiplerimizin puan kaybedeceğini öngördüm. Bunu Trabzonspor maçından sonra da söyledim. Başakşehir-Fenerbahçe maçında skor 2-0'dan 2-2 olunca bir an 'Eyvah' dedim. Çünkü herkes sevinmeye başlamıştı. En unutamadığım maç dünkü Bursaspor maçı olsa gerek. Çünkü şampiyon olduktan sonra kupa maçına konsantre olmak zordu" diye konuştu.

'Fenerbahçe şampiyon olur diye düşünmüştüm'

Cim Bom'un teknik patronu, ilk göreve geldiğindeki düşüncelerine ilişkin, "Sezon başında Galatasaray'ın başında değilken Fenerbahçe oturmuş kadro diye şampiyon olur diye tahmin ettim. Gaziantepspor deplasmanında son saniyede gelen gol bize bir mesaj vermişti. O gün şampiyon olacağımıza inandık" itirafında bulundu.

'Ibrahimovic transferi...'

Takıma yapılacak takviyeler hakkında konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Transfer görüşmelerimiz yavaş yavaş başladı. Yönetim ile birlikte resmi görüşmelere başlayacağız. Transferler için henüz bir bütçe belirlenmedi. Mevcut kadrodaki dengeleri bozmadan 1-2 yıldız transferi olabilir. Güray'ın sözleşmesi var ama Bilal Kısa'nın sözleşmesi bitti. TFF sitesinde bitti diye gözüküyor. Düşündüğüm bir oyuncu. Ibrahimovic transferi mümkün değil. Bu rakamlarla böyle transferler yapmak kulübün geleceği için doğru değil. Bilal'in bize katkı sağlayacağını, takımla uyacağını düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde görüşeceğiz" dedi.

'Muslera ve Sneijder...'

Galatasaray'daki oyunculara geldiği iddia edilen teklifler konusunda Hamzaoğlu, "Muslera ve Sneijder için teklif almadık. Herhalde teklif gelse duyardık. Kadro istikrarını korumaya çalışacağız. Ben istikrardan yanayım. Radikal kararlar almayacağım. Avrupa için güçlenmemiz lazım. Sabri ile devam etmek istiyorum. İnşallah kendisi de yardımcı olur, önümüzdeki yıl birlikte oluruz. Oynayanlardan gitmek isteyen kimse yok. Melo ile devam etmek istiyorum. gelecek sezon kadroda düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'Gignac listemizde'

Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Şampiyonlar Ligi'ni almak mümkün ama 2000 yılındaki gibi bir takım olmamız gerekiyor. Şu an Avrupa takımları bizden yukarıda. Podolski'yi devre arasında düşünmüştük ama olmadı. Gignac geniş listemizde olan biri. Buraya oynamak için, bir şeyler kazanmak isteyen oyuncuları istiyoruz. Para için gelen oyuncuları istemiyoruz. Aşağı yukarı 3-4 transfer düşünüyoruz. Biz ihtiyacımız olan transferleri yapacağız. Dani Alves'in de Ibrahimovic gibi yüksek maliyeti var ama bakacağız. Bütçemizi aşmayacak her oyuncuyu alabiliriz" şeklinde konuştu.

Amrabat konusu

İspanyol ekibi Malaga'da kiralık oynayan Nordin Amrabat'ın durumundan söz eden Hamzaoğlu, "Amrabat'ın bonservisini daha almadılar. Teklif yapıldı sadece. Ama Amrabat'ın Malaga'da kalmak istediği kulağımıza geldi" dedi.

'İsmail Kartal'la görüşmedim'

"Emre ve Burak'a yaptıkları hareketlerden dolayı kızgın ya da krıgın değilim. Bir şeye tepki gösterirsem o an gösteririm. Sezon bittikten sonra İsmail Kartal ile görüşmedim. Kurşunlanma olayından sonra kendisini aradım. Kötü bir olaydı. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak bize artık dışarıdan destek olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ