MENÜ

Hamza Hamzaoğlu'na büyük jest!

Galatasaray'da dün görevine son verilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde eşiyle birlikte eşyalarını topladı. Tecrübeli hoca daha sonra altyapı ekibiyle vedalaştı. Tüm çalışanlar Hamza Hamzaoğlu'nu alkışladı.

Hamza Hamzaoğlu'na büyük jest!

Galatasaray'daki teknik adamlık görevine dün akşam saatlerinde beklenmedik şekilde son verilen Hamza Hamzaoğlu'nun bu sabah itibariyle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

Yaklaşık bir yıldan bu yana Sarı-Kırmızılı ekibin başında görev yapan Hamzaoğlu, son kez tesislere geldi ve eşi Nergis Hamzaoğlu birlikte eşyalarını topladı.

Eşi tesislerden ayrıldı


Görevine son verilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun eşi, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek eşyalarını toplayıp, personel ve altyapı ekibiyle vedalaşan Hamza Hamzaoğlu'nun ardından eşi de eşyalarını toplayarak tesisleri terk etti.




13.00'te daha önceden planlanmış olan altyapı ekibiyle toplantısını gerçekleştiren Hamza Hamzaoğlu, daha sonra tüm ekiple vedalaştı. Vedalaşmanın ardından altyapı çalışanları Hamza Hamzaoğlu'nu alkışladı ve Hamzaoğlu tüm ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi.



Hamza Hamzaoğlu'nu uğurlamaya Florya Metin Oktay Tesisleri'ne Akhisar Belediyespor'dan da futbolcusu olan Bilal Kısa da geldi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde herhangi bir yöneticinin bulunmadığı sadece kulüp çalışanlarının olduğu ifade ediliyor.

Aracı da teslim ediyor


Hamza Hamzaoğlu'nun, kulüp sponsorlarının kendisine tahsis ettiği aracı da tesislerde bırakacağı ve kendi özel aracıyla Florya'dan ayrılacağı öğrenildi. Hamzaoğlu'nun yanı sıra göreve birlikte başladığı yardımcılarının da tesislerdeki eşyalarını topladığı ifade ediliyor.

Mevcut teknik kadrodan göreve devam edecek tek isim ise kaleci antrenörü Claudio Taffarel. Yönetici Fatih İşbecer dün akşam GSTV'de katıldığı özel programda cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçına takımın başında Taffarel'in çıkacağını açıklamıştı.

Brezilyalı hocanın bugün ve yarın yapılacak antrenmanlarda da takımın başında olması bekleniyor.

(Fotoğraflar: Murat Akbaş)

Oğuz Dizer
Hamza Hamzaoğlu 8 dakikada gönderildi



Haberin Devamı
YORUM YAZ