MENÜ

Hamza Hamzaoğlu sazı eline aldı

Kötü futbola rağmen gelen 3 puan sonrasında Hamza Hamzaoğlu takımına seslendi: "Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Bir daha aynı şeylerin yaşanmayacağına inanıyorum.”

Hamza Hamzaoğlu sazı eline aldı

Galatasaray, Bursa beraberliği sonrasında yarıştan kopma aşamasına gelirken Eskişehir karşısında alınan galibiyet takımı yeniden şampiyonluk yarışına soktu.

Ancak Eskişehir karşısında özellikle ikinci yarıdaki silik oyun ve rakibin baskısı ile pozisyon bile bulamayan Cim Bom ne teknik heyeti ne de yönetimi memnun edebildi. Karşılaşma sonrasında herkes, kötü oyuna rağmen gelen 3 puanı mucize olarak görürken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da sazı eline aldı, oyuncuları ile dertleşti...

2-1’lik galibiyete 87’de Selçuk’un golü ile kavuşan sarı-kırmızılı oyunculara futbolun çok kötü olduğunu ve bu durumun şampiyonluk için asla yeterli olmayacağını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, “Eskişehir karşısında hiç iyi değildik. Ancak böyle bir futbolla kazanmak ise bizim için çok önemli.

‘MAZERET YOK!’

Şampiyonluk şansımızı şansa bırakamayız. Bundan sonra kalan haftalarda böyle bir futbol kabul edilemez. Kendi oyunumuzu mutlaka sahaya yansıtmalıyız. Evet eksik oyuncular vardı, evet zemin çok kötüydü... Fakat biz mazeret sıralayamayız. Mazeret üreten değil çözüm üreten bir takım olmamız gerekir. Bir daha aynı şeylerin yaşanmayacağına inanıyorum” sözleri ile takımına sitemle karışık bir konuşma yaptı.

Bu sözleri oyuncular da mimikleri ile kabul ederken bir süre sessizlik sonrasında şampiyonluk konuşmaları oyuncular arasında yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ