MENÜ

Hamit Altıntop'un kıymeti arttı!

Darmstadt’ın gizli lideri Hamit Altıntop, Galatasaray’da bulamadığı huzuru Almanya’da yakaladı. Tecrübeli yıldız, 6 yaş büyük hocasının en büyük yardımcısı gibi görülüyor.

Hamit Altıntop'un kıymeti arttı!

Devre arasında Galatasaray’dan ayrılarak Almanya’ya geri dönen Hamit Altıntop, eski formunu yakalamaya başladı. Bundesliga’da Darmstadt formasıyla çabuk adapte olan Hamit, takımı içerisinde de büyük bir önem kazandı.

Özellikle teknik direktör Torsten Frings’in çok sevdiği tecrübeli orta saha, kısa sürede takımın liderliği rolünü üstlendi. Frings’in henüz 40 yaşında olması ve teknik direktörlük macerasına yeni girmesi nedeniyle Hamit Altıntop, sorumluluk aldı. 34 yaşındaki futbolcu, takımın liderliğini alırken adeta bir kaptan gibi davranıyor.

Emre Çolak: Dönersem tercihim Galatasaray olur

Ayrıca takımın bir diğer Türk futbolcusu Aytaç Sulu’nun da kadroda yer alması tecrübeli oyuncunun işini kolaylaştırdı. Birinci kaptan olarak Aytaç öne çıksa da Hamit’in liderliği ve etkisi ciddi anlamda hissedildi.

Alman basınında yer alan haberlerde, takımın antrenörü Frings’in her konuda Hamit Altıntop ile görüştüğü ve konuştuğu aktarıldı.

Kaynak: Skorer

O rapor ortaya çıktı! İşte Eren Derdiyok gerçeği...

Haberin Devamı
YORUM YAZ