MENÜ

Güntekin Onay: Galatasaray daha üretken

Ntv Spor yorumcusu ve yazar Güntekin Onay, Fenerbahçe - Antalyaspor maçını değerlendirdi. Onay, Galatasaray - Fenerbahçe karşılaştırması yaptı.

Güntekin Onay: Galatasaray daha üretken

Ntv Spor yorumcusu ve yazar Güntekin Onay, Fenerbahçe - Antalyaspor maç sonunu eleştirdi. Onay, Fenerbahçe'nin daha üretken olması gerektiğini söyledi.


(ÖZET) Fenerbahçe - Antalyaspor maç sonucu: 0-1


Onay'ın maç sonu değerlendirmesi:

"Fenerbahçe sonuç odaklı. Hep böyle ama sonuçları alınca eleştirilmiyor. Kazanan bir şekilde haklı. Fenerbahçe için hedefsiz bir maç. Daha fazla hücum oynayabilir. Fenerbahçe'de beklentiler çok farklı büyük bütçeli bir takım. Şampiyonluğa oynayan bir takım kurdular, şampiyon olamayabilirsin ama seyircileri doyurmak için top oynamalı. Futbolun amacı gol.

'Galatasaray daha üretken'

Bu kadar gole uzak bir takım kabul edilemez. Fenerbahçe'nin hücumda bu kadar kötü bir performans sergilemesi tartışılmalı. Fenerbahçe'nin pozisyonları gole çevirme yüzdesi yüksek. Galatasaray'da kötü bir sezon geçiriyor ama Fenerbahçe'den daha üretken."

'İşi bırakmışlar'

Fenerbahçe'de bazı oyuncular kopmuş. Meseka; Ozan, Emenike. Ozan çok pozisyon hatası yapıyor.


Onay'ın ilk yarı değerlendirmesi:

"Daha iyi bir Fenerbahçe beklersin. Çünkü takımların ikisi de rahat. Böyle bir ortamda daha ofansif bir maç beklersin ama yok. 1-2 pozisyon dışında bir şey yok. Savunma duygusu Fenerbahçe'nin iliklerine kadar işlemiş. Antalyaspor'un kendi formunun aşağısında oynuyor. Advocaat, Türkiey Kupası'nı düşünerek Van Persie dinlendirmesi normal. Ozan Tufan milli takım oyuncusu ama iş yapmıyor."


Haberin Devamı
YORUM YAZ