MENÜ

Grosskreutz sağlık kontrollerinden geçti

Stuttgart Kulübü, Kevin Grosskreutz'un sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladı. Galatasaray ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Grosskreutz sağlık kontrollerinden geçti

Ara transfer dönemi resmi olarak başlamadan önce flaş bir gelişme yaşandı. Almanya Bundesliga 1 ekiplerinden Stuttgart, Galatasaray'da forma giyemeyen Kevin Grosskreutz'un, sağlık kontrollerinden geçtiğini, Galatasaray'la ise görüşmelerin halen devam ettiğini duyurdu.

Bundesliga'da çok zor günler geçiren ve acilen transfere ihtiyacı olan Kırmızı-Beyazlı kulübün, Kevin Grosskreutz'a 'kurtarıcı' olarak sarılması, Almanya'da da geniş yankı buldu.



Denizli ile konuşmuştu

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini bir süre önce teknik direktör Mustafa Denizli'ye ileten Kevin Grosskreutz'un, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transferinin an meselesi olduğu iddia ediliyor.

Günün erken saatlerinde Stadt Anzeiger'in Grosskreutz'un Almanya'da Stuttgart için sağlık kontrolünden geçtiğini duyurmuştu.

Kontroller sonrası herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde Galatasaray ile Stuttgart arasındaki bonservis pazarlığına nokta konması bekleniyor. Alman futbolcunun, Türkiye'de yaşamaktan dolayı duyduğu rahatsızlık nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekip bu ayrılığa sıcak bakıyor.

Adnan Polat: İlk 11'i ben yapmıştım

2.5 milyon Euro civarı

Cim Bom'un, Alman ekibinden 2.5 milyon Euro civarında bir bedel talep etmesi bekleniyor. Ayrıca FIFA'ya geç bildirim yapıldığı için sezon başından bu yana resmi maçlarda forma giyemeyen Grosskreutz için kulüp tarafından yapılan tüm harcamaların da futbolcunun menajerinden talep edileceği bildiriliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ