Trabzonspor'u ağırlayacak Göztepe'de parola zafer

Bu sezon evinde müthiş oynayan ve son 3 maçını kazanan Göztepe, Trabzonspor karşısında seriyi devam ettirmek istiyor. Stoilov “Kazanmak için 90 dakika boyunca yüksek mücadele göstermeliyiz. Disiplinli oynamalıyız” derken, Göz Göz’ün en önemli kozu tribünleri tıklım tıklım dolduracak 20 bin taraftarı olacak.

Trabzonspor'u ağırlayacak Göztepe'de parola zafer

Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe, bu sezon evinde sergilediği performansla fark yaratıyor. Sahasındaki ilk maçta 2-0 geriden gelmesine rağmen Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan İzmir temsilcisi, sonrasında taraftarı önündeki 3 karşılaşmayı da kazandı. Sarı-Kırmızılılar, sırasıyla Bodrum, Kayserispor ve Sivasspor’u mağlup etti. Deplasmanda 4 maçta 2 puan elde etmesine rağmen evindeki 4 karşılaşmada tam 10 puanı hanesine yazdıran Göz Göz, Trabzonspor mücadelesine de hafta boyunca zafer parolasıyla hazırlandı. Teknik direktör Stanimir Stoilov, “Kazanmak için 90 dakika boyunca yüksek mücadele göstermeliyiz. Disiplinli oynamalıyız. Trabzonspor tehlikeli bir rakip. Fakat evimizde herkesi yenecek potansiyele sahibiz” sözleriyle takımını motive etti.

Haberin Devamı

Fofana belirsizliği

Göztepe’nin en önemli kozu ise taraftarı olacak. Gürsel Aksel Stadı’nda tüm koltuklar satılırken, yaklaşık 20 bin Sarı-Kırmızılı futbolsever yine müthiş bir atmosfer yaratacak. Ev sahibinde Kubilay’ın sakatlığı devam ederken, Miroshi’nin durumu ise belirsiz. Chelsea’den kiralanan Fofana’nın 11’de başlayıp başlamayacağı net değil.

 

Trabzonsporu ağırlayacak Göztepede parola zafer

YORUM YAZ