ÖZET| Göztepe-Sivasspor maç sonucu: 3-2

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta maçında Göztepe sahasında Sivasspor'u konuk etti. Göztepe, Romulo ve Solet'in golleriyle 2-0 öne geçti. Sivasspor ikinci yarıda Uğur ve Menig'in golleriyle skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmanın son dakikasında Fofana skoru 3-2 yaptı.

ÖZET| Göztepe-Sivasspor maç sonucu: 3-2

Geçen hafta 3-1 üstünlük kurduğu deplasmandaki Samsunspor maçından 4-3 mağlup ayrılarak ilk yenilgisini yaşayan Göztepe, haftaya 9 puan ve averajla 7. sırada girmişti. Bu maçta da 2-0 öne geçen İzmir ekibi son dakikada attığı golle karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Haberin Devamı

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance, karşılaşmadan önce eski futbolcuları Adis Jahovic'e plaket verdi. Jahovic, Göztepe tribünlerini selamladı.

ÖZET| Göztepe-Sivasspor maç sonucu: 3-2

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Göztepe - Sivasspor maçı başladı.

GOL | Göztepe'de uzun kullanılan taç ataşında Solet'in arka direğe aşırdığı topa kafayla son dokunan Romulo skoru 1-0'a getirdi.

ÖZET| Göztepe-Sivasspor maç sonucu: 3-2

GOL | Göztepe'de sağ tarafta topla buluşan Tijanic, Solet'e pasını verdi. Solet, rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi ve sol ayağı ile yaptığı vuruşunda kalecinin müdahalesine rağmen top direk dibinden ağlara gitti. 

ÖZET| Göztepe-Sivasspor maç sonucu: 3-2


27. dakikada Sivasspor'da sağ kanatta Murat topu kontrol etti ve ceza sahası yayı sağ tarafına pasını aktardı. Rodrigues'in üzerinden atladığı topu tamamlayan Moutoussamy'nin vuruşunda kaleci Lis, meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

Haberin Devamı

31. dakikada Sivasspor'da rakip yarı alanın ortalarından kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Pritchard'ın doğrudan kaleye vuruşunda kaleci Lis son anda topu kornere çeldi.

45+4. dakikada Sivasspor'da sağ kanatta Rodrigues ile Pritchard verkaç yaparak rakiplerinden sıyrıldılar. Son olarak ceza sahası sağında top ile buluşan Rodrigues, Helton'dan sıyrılamadı ve top kaleci Lis'te kaldı.

İlk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarı başladı.

Başlama düdüğüyle birlikte Göztepe atağa çıktı, Solet'in derinlemesine pasında topla buluşan Romulo'nun sağ çaprazdan ceza sahasına girerek çektiği şut yan ağlarda kaldı.

GOL| 55. dakikada Sivasspor sağ kanattan köşe vuruşu kazandı. Arka direğe gönderilen topa dokunan Uğur Çiftçi topu filelere gönderdi: 2-1.

GOL| Sivasspor 2-0'dan geri döndü! İkinci yarıda oyuna dahil olan Mening kaleyi cepheden gören bir pozisyonda rakibinden sıyrılarak şutunu çekti, top kalecinin solundan ağlarla buluştu: 2-2.

67. dakikada hızlı gelişen Sivasspor atağında Charisis uzun bir pasla Bekir'i topla buluşturdu. Bekir'in sol çaprazdan yerden şutu kaleci Lis'de kaldı.

90+1. dakikada Göztepe atağında Fofana'nın pasıyla topla buluşan Victor Hugo'nun şutu kalenin sağından auta gitti.

GOL| 90+4. dakikada hızlı gelişen Göztepe atağında Romulo'nun pasıyla harreeketlenen Fofana, ceza sahasına girdi ve sağ çaprazdan yaptığı şut Ali Şaşal'ın bacaklarının arasından geçerek ağlarla buluştu: 3-2.

Haberin Devamı

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Göztepe sahadan 3 puanla ayrıldı.

Göztepe-Sivasspor 11'ler

Göztepe: Lis, Nazım, Taha, Heliton, İsmail, Djalma, Dennis, Solet, Tijanic, Romulo, Juan.

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Sonko, Radakovic, Camara, Uğur, Rodrigues, Charisis, Moutoussamy, Balde, Koita.

Süper Lig'de 11. randevu

Rakibiyle Süper Lig'de 11. kez karşılaşacak Göztepe, geride kalan 10 müsabakada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

Bu müsabakalarda 18 gol atıp kalesinde 17 gol gören sarı-kırmızılı ekip, İzmir'deki 5 maçta ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Kırmızı-beyazlı ekipte ise Rey Manaj, Alaaddin Okumuş ve Emre Gökay'ın sakatlığı bulunuyor. Sivas temsilcisi, sezonun ilk 7 haftasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

GÖZTEPE-SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Haberin Devamı

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayan müsabakada hakem Ali Şansalan düdük çalıyor. Zorlu mücadele BeinSports 1 kanalından canlı yayınlanıyor.

ÖZET| Göztepe-Sivasspor maç sonucu: 3-2

YORUM YAZ