Göztepe'ye İzmir'de yan bakılmıyor! Trabzonspor'u 10 kişiyle devirdiler...

Göztepe, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında ağırladığı Trabzonspor'u 90+2. dakikada bulduğu gol sonucunda 2-1 mağlup etti. İzmir ekibi, büyük bölümünü 10 kişi oynadığı maçta rakibine sezonun ilk yenilgisini tattırırken evindeki etkileyici grafiği de geliştirerek sürdürdü.

Göztepe'ye İzmir'de yan bakılmıyor! Trabzonspor'u 10 kişiyle devirdiler...

Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. İzmir ekibi, mücadeleyi 90+2. dakikada David Tijanic'in attığı golle 2-1 kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

28'DE 10 KİŞİ KALDILAR

Göztepe, güçlü rakibi karşısında erken dakikalarda gelen kırmızı kart ile sarsıldı. Sarı-Kırmızılılar'da Anthony Dennis, 28. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Ev sahibi ekip, mücadelenin büyük bölümünü eksik oynamasına rağmen öne geçtiği ve sonrasında yakaladığı karşılaşmayı 90+2. dakikada Tijanic'ten gelen gol ile kazandı.

Göztepeye İzmirde yan bakılmıyor Trabzonsporu 10 kişiyle devirdiler...

İZMİR'DE YAN BAKILMIYOR!

Süper Lig'e bu sezon Göztepe, evi Gürsel Aksel Stadyumu'nda sergilediği performansla fark yaratıyor. Sarı-Kırmızılılar, sahasında oynadığı son 4 maçı kazanmayı başardı. Göztepe, bu sezon toplamda da 5 iç saha maçında yenilgi görmedi.

TEK PUAN KAYBI FENERBAHÇE'YE

Göztepe, bu sezon evindeki tek puan kaybını ilk iç saha maçında Fenerbahçe'ye karşı yaşadı. İzmir'de ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelede Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Göztepe; Bodrum FK, Kayserispor ve Sivasspor'u mağlup etmişti. Son olarak da ligin yenilgisiz ekiplerinden Trabzonspor ile karşılaşan Göztepe, uzatma dakikalarında gelen golle iç sahadaki başarılı gidişatını sürdürdü.

Haberin Devamı

 

Göztepeye İzmirde yan bakılmıyor Trabzonsporu 10 kişiyle devirdiler...

YORUM YAZ