Göztepe'den Victor Hugo ve Piotrowski bombası!

Süper Lig’de ilk üç haftada 3 beraberlik alan Göztepe, iki takviye birden yapacak. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Sarı Kırmızılılar, Flamengo forması giyen Victor Hugo ve Ludogorets’te oynayan Piotrowski’yi kadrosuna katmak için görüşmelere resmen başladı.

Göztepe'den Victor Hugo ve Piotrowski bombası!

Trendyol Süper Lig’de ilk 3 maçından beraberlikle ayrılan Göztepe’den çifte hamle gelmek üzere. Sarı-Kırmızılı ekip, hücum hattını kuvvetlendirmek için arayışlarını sürdürürken, yeni iddialar gündeme düştü. İngiliz ekibi Southampton, oyuncusu Charly Alcaraz’ın Flamengo’ya transferi konusunda anlaşmaya vardı. İngiliz ekibinin bu transfer karşılığında 20 yaşındaki 10 numara Victor Hugo’yu kadrosuna katacağı ve oyuncuyu Göztepe’ye kiralayacağı konuşuluyor. Bu dedikodu taraftarı oldukça heyecanlandırırken, taraftar resmi bir hamle bekliyor. Deneyimli oyuncunun yaklaşık 5 milyon Euro piyasa değeri bulunurken, sözleşmesi ise Haziran 2028’e kadar sürüyor.

Haberin Devamı

Herkes peşinde

Göz Göz, Ludogorets forması giyen 26 yaşındaki Polonyalı ön libero Jakup Piotrowski’ye de kanca attı. Deneyimli oyuncu ile Saint Etienne ve Udinese’nin de temasta olduğu kaydedildi. Sözleşmesi Haziran 2025 yılına kadar süren oyuncuyu kadroya dahil etmek isteyen Göztepe, görüşmelerine devam ediyor.

YORUM YAZ