Göztepe'de hedef Atanas Chernev

Göztepe, savunma hattına takviye yapmak için Bulgaristan’ın Botev Plovdiv ekibinden 22 yaşındaki stoper Atanas Chernev’i radarına aldı. Genç savunmacı için kurmayların hamle yapması bekleniyor.

Göztepe'de hedef Atanas Chernev

Süper Lig’e iki yıl aradan sonra dönen Göztepe’de dış transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Nazım Sangare ve Koray Günter’i kadrosuna katan, stoper Tarkan Serbest ile yollarını ayıran Göz Göz’de defans hattına takviye yapmak için düğmeye basıldı. Sarı-Kırmızılı kurmaylar rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Göz Göz, 22 yaşındaki savunmacı Atanas Chernev’i radarına aldı. Bulgaristan U21 Milli Takımı’nda 13 kez forma giyen stoper Atanas Chernev’i renklerine katmak için Göztepe’nin Bulgaristan kulübü Botev Plovdiv’in kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. ,

Haberin Devamı

Geçen sezon Bulgar ekibinde yedek başlayan genç savunmacı Atanas ilerleyen haftalarda formayı kaptı. Ligde 17 maçın 16’sında ilk 11 görev yaptı. Bir metre 95 santim boyundaki Atanas Chernev 1 gol atma başarısını da gösterdi. Göztepe’nin listesinde olduğu öğrenilen Atanas’ın yetiştiği kulübü Botev Plovdiv ile sözleşmesi 2025 devam ediyor. Sarı-kırmızılı kurmayların satın alma opsiyonuyla genç savunmacıyı yeni sezon öncesi ilk etapta kiralık olarak kadroya katması bekleniyor.

YORUM YAZ