MENÜ

Gomez tarih verdi!

Kartal’daki geleceği belirsizliğini koruyan Gomez, kariyeriyle ilgili planlamasını Alman basınıyla paylaştı. 30 yaşındaki yıldız, “Beşiktaş, kalmam için çok ilgi gösteriyor. Bunu da çok iyi bir şekilde düşünebilirim. Euro 2016 sonrasında menacerim görüşmelere başlayacak” dedi.

Gomez tarih verdi!

Fiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından kiralık olarak geldiği Beşiktaş’ta adeta hayat bulan Mario Gomez, Siyah-Beyazlılar’daki geleceğiyle ilgili olarak Alman basınına konuştu.

Almanya Milli Takımı’yla birlikte Euro 2016’da bulunan 30 yaşındaki futbolcu, Bild’e yaptığı bildiride, “Şimdiki durum şu, ben Fiorentina’nın oyuncusuyum. Beşiktaş tabii ki kalmam için çok ilgi gösteriyor. Bunu da çok iyi bir şekilde düşünebilirim. Menacerime, ’Fiorentina ve Beşiktaş’la görüşmelere memnuniyetle başlayabiliriz ama lütfen bu Avrupa Şampiyonası bittikten sonra olsun’ diye söyledim. Neler olduğuna ilişkin her gün aranmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

‘Olağanüstü bir hedefle...’

Yıldız futbolcu, İngiltere’ye transferi hakkındaki haberlerin spekülatif olduğunu dile getirerek, gelecek yıl için neler olacağını bilmediğini ve her şeye açık olduğunu belirtti.

Gomez, Bundesliga seçeneğinin de açık olduğunu belirterek, “Neden herhangi bir şeyi dışlayayım ki? Futbolda her şeyin ne kadar hızlı değiştiğini, beklenmedik şeylerin geliştiğini görüyoruz. Bu sezonu, Avrupa şampiyonluğu gibi olağanüstü bir hedefle tamamlamak istiyorum. Daha sonrasına ise bakacağım” sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ