MENÜ

Gökhan Töre'ye 18 milyon Euro

Demba Ba'yı 13, Atınç'ı 5 milyon Euro'ya satarak kasasını dolduran Beşiktaş'a baş döndürücü bir teklif daha... Gökhan için bir İngiliz menacerlik şirketi aracılığıyla 18 milyon Euro önerildi, yönetim, "20 milyon Euro içeren yazılı bir teklif yapın, değerlendirelim” dedi.

Gökhan Töre'ye 18 milyon Euro

Beşiktaş geçen sezon şampiyonluk hedefini yakalayamadı ama sergilenen futbolla transferin en gözde takımı oldu.

Senegalli forvet Demba Ba'yı 13 milyon Euro'luk rekor bedelle Çin'e gönderen Siyah-Beyazlılar, genç stoper Atınç'ı da Leipzing'e satarak çok önemli bir gelir elde etti. Bu paranın büyük kısmını transfer çalışmalarına ayıran ve eldeki kadroyu koruyup, güçlendirmeyi hedefleyen Kartal'a tüm planları alt-üst eden bir öneri geldi. Bir ingiliz menacerlik şirketi Gökhan Töre için 18 milyon Euro'luk (Yaklaşık 55 milyon TL) öneri olduğunu söyledi. Daha önce bu oyuncuyu kesinlikle satmayacağını açıklayan ve gelen önerileri bir bir reddeden Beşiktaş Yönetimi ise, “20 milyon Euro'yu içeren resmi bir yazı getirin, biz de ona göre değerlendirme yapalım” yanıtını verdi.

Dengeler değişti

Transferde çok yoğun günler geçiren, tozu dumana katan Kartal'da bu baş döndürücü teklif tüm dengeleri yerinden sarstı. Gökhan'ın satılması durumunda bu kez de sağ açığa takviye yapılacak. Teklifin sahibi olan takım ise şimdilik gizli tutuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ