MENÜ

Gizem Karaca kimdir? Kaç yaşında? Gizem Karaca cezası ne kadar?

Eski Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hasip cezası aldı. Peki, Gizem Karaca kaç yaşında? Nereli? Gibi soruların cevabı ve detaylar haberimizde...

Gizem Karaca kimdir? Kaç yaşında? Gizem Karaca cezası ne kadar?

Ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın da bulunduğu ünlü isimlere mahkemeden kötü haber geldi. Gizem Karaca'ya "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Bu kararın ardından 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca kimdir? Sorusunun cevabı aranmaya başladı.

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanadaderken toplam 13 okul değiştirdi. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi. 2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.

2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu. 2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır.New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır.Çok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca'nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak varmış.

Gizem Karaca 2014 yılının Haziran ayında başlayan "Güzel Köylü" adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolde oynadı.

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay'ın da aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı davada mahkeme 5 yıl sonra kararını açıkladı.

Gizem Karaca, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay ceza aldı. Mahkeme verilen cezalarla ilgili herhangi bir erteleme ve geri bırakma kararı uygulanmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ