MENÜ

Gervinho Aslan oluyor

Son dakika... Didier Drogba devreye girdi, vatandaşını Cim Bom için ikna etti. Roma'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız forvet, Galatasaray'ı milli takımdaki kaptanı Drogba'ya sordu. Aldığı, “Düşünmeden git. Türkiye ve Galatasaray senin için harika bir seçim olur” yanıtı deneyimli golcünün kafasındaki tüm soru işaretlerini kaldırdı.

Gervinho Aslan oluyor

Galatasaray’da yıldız transferi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor... Forvet konusunda tüm gözler, Roma ile yollarını ayırmaya hazırlanan Gervinho’ya çevrildi.

Sarı-Kırmızılılar, İtalyan ekibinden yıllık 3 milyon Euro kazanan oyuncuyu yüksek maliyeti sebebiyle bonservisle almaktan vazgeçmiş ve kiralık formülünü devreye sokmuştu. Roma, 28 yaşındaki Fildişili oyuncunun Al Jazira’ya gitmek istememesinin ardından Aslan’dan gelen satın alma opsiyonlu kiralık teklifine sıcak bakmaya başladı. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılı kulüp ve Türkiye hakkında bilgi toplamaya başlayan Gervinho’ya da, büyük yerden bilgi geldi. Galatasaray’ın eski yıldızı Didier Drogba’nın, milli takımda beraber oynadığı vatandaşına, “Türkiye senin için harika bir yer olabilir. Orada çok mutlu olursun. Eğer anlaşırsan, hiç düşünmeden git” dediği öğrenildi. Bu sözler sonrasında anlaşmaya daha sıcak bakan tecrübeli forvetin, Galatasaray’a, “Siz kulübümle anlaşın, ardından görüşelim” mesajını gönderdiği bildirildi.

'İstanbul mükemmel bir şehir'


Drogba, Fildişi Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Gervinho’ya sadece Galatasaray’ı değil, İstanbul’daki sosyal hayatı da anlattı ve “Roma’yı aratmaz, hatta daha da iyisi” bilgisini verdi.

Shaqiri sürprizi!

Sarı-Kırmızılılar’ın son bombası ise, geçen sezon devre arasında 16 milyon Euro’ya Bayern’den İnter’e giden Shaqiri... İtalya’da istediği ortamı bulamayan yıldız, ayrılık aşamasında. İngiltere Premier Ligi’nden Stoke City’nin teklifini 3 kez reddeden 23 yaşındaki İsviçreli kanat oyuncusu için Cim Bom’un kiralama formülünü devreye soktuğu bildirildi. Mancini’nin de, bu transferde Cim Bom’a kolaylık sağlayacağı öğrenildi.


Daum: Onu seversen kazanırsın!

Haberin Devamı
YORUM YAZ