MENÜ

Gençlerbirliği'nden Galatasaray maçı bilet açıklaması

Gençlerbirliği'nden Galatasaray maçının biletleri ile ilgili açıklama geldi.  Ankara ekibi “yasal kontenjan” fazlası bilet satıldığına dair çıkan haberleri yalanladı.

Gençlerbirliği'nden Galatasaray maçı bilet açıklaması

Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında oynanacak maçın biletleri ile ilgili ev sahibi takım resmi sitesinden açıklama yaptı.

Gençlerbirliği'nden yapılan açıklama

9 Nisan 2018 tarihinde oynanacak olan Gençlerbirliği – Galatasaray maçı ile ilgili bazı yazılı ve görsel medyada gerçeği yansıtmayan şekilde “yasal kontenjan” fazlası bilet sattığımız iddia edilmektedir.

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Statüsü 8.Madde 9.Bendi; “Ev sahibi kulüp, misafir kulüp seyircileri için güvenliği tam olarak sağlanmış bir tribünde stadyumun oturma kapasitesinin en az %5’i oranında yer ayırmak zorundadır. Ev sahibi kulüpler , misafir takımın yazılı onayı ve İl veye İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı ile misafir kulüp seyircileri için en fazla %10 oranında yer ayırabilirler.”

İlgili statü gereğince misafir takıma %5 Saatli Kale Arkası, %5 Kapalı B tribünü olmak üzere %10 oranında yasal kontenjan ayrılmıştır. Harici bilet verilmesi asla olmadığı gibi E – Bilet sisteminde de bu mümkün değildir. Yapılan bu haberlerin art niyetli ve kulübümüzü yıpratmak amaçlı olduğunu söylemek isteriz.

Gençlerbirliği Spor Kulübü

Haberin Devamı
YORUM YAZ