MENÜ

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

'Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı canlı / grafikli / görüntülü anlatım' linkinden Başkent'teki zorlu mücadeleyi izleyebilirsiniz. Süper Lig'in 8. haftasındaki en zorlu karşılaşma gözüyle bakılan mücadele için 'Gençlerbirliği-Galatasaray maçı saat kaçta hangi canalda canlı yayınlanacak?' sorusu da sürekli sorgulanır durumda. İşte Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri ve diğer tüm detaylar.

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ile Süper Lig'in 9. haftası başlıyor. Lider Başakşehir'in ardından ikinci sırada bulunan Beşiktaş, İbrahim Üzülmez önderliğinde başarıyı işler çıkaran Gençlerbirliği'ne Ankara'da konuk olacak. Başakşehir'in liderliğini sürdürdüğü Süper Lig'de ikinci sırada tutunan Şenol Güneş ve öğrencileri, Gençlerbirliği'ne takılmadan yoluna devam etmek istiyor. İbrahim Üzülmez ve oyuncuları ise geçen sezondan bu yana devam eden başarılı grafiklerini sürdürmek istiyor. Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı canlı / grafikli / görüntülü anlatım linki ile 90 dakikayı şifresiz olarak takip edebilirsiniz. Futbolseverlerin aklında başka sorular da var. İşte Ankara'daki düello ile ilgili detaylar.

GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI / GRAFİKLİ ANLATIM

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ne konuk olacağı zorlu 90 dakika 28 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Lig TV'den canlı ve şifreli olarak ekranlara gelecek.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş Oğuzhan ve Gökhan'dan yoksun

Başkent deplasmanına Siyah-Beyazlı ekip iki eksikle gidiyor. Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler'i Ankara'ya götürmüyor. İki futbolcunun sakatlıkları devam ettiği, teknik direktör Şenol Güneş'in risk almak istemediği ifade ediliyor.

Gençlerbirliği'nde eksikler var

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği - Beşiktaş maçına ev sahibi ekip bazı önemli oyuncularından yoksun olarak çıkacak. Cezalı oyuncusu bulunmayan Başkent ekibinde Cosmin Latei, Marko Milinkovic ve Samuel Owusu, zorlu 90 dakikada görev yapamayacak.

Önce antrenman sonra yolculuk

Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını öğlen yaptığı antrenmanla tamamladı. Beşiktaş, basına kapalı olarak yaklaşık 1.5 saat taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. İdmana sakat olan Gökhan İnler ve Caner Erkin katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına maçla ilgili son taktik uyarılarda bulunurken, Kara Kartal saat 17.30’da özel uçakla Ankara’nın yolunu tuttu. Başkent’e giden Siyah-Beyazlılar ardından kamp yapacağı otele geçti.

Ankara’da tüm biletler bitti

Beşiktaş’ı Ankara’da taraftarı yalnız bırakmayacak... Siyah-Beyazlı futbolsever, satışa sunulan yaklaşık 3 bin bileti tamamen tüketti. 19 Mayıs Stadı’nda deplasman tribünü tıklım tıklım dolu olacak. Vodafone Arena’nın inşaatının sürdüğü süreçte Siyah-Beyazlılar pek çok iç saha maçını Başkent’te oynarken, ciddi bir taraftar desteğini arkasına almıştı. Ankara’ya atmosfer anlamında pek yabancı olmayan Kartal, taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor.

Oğuzhan yine kadroda yok

Son olarak 24 Eylül’deki Galatasaray mücadelesinde forma giyen Oğuzhan Özyakup 1 ay formasından uzak kalmıştı. Sakatlığı büyük ölçüde geçen yıldız futbolcunun Gençlerbirliği mücadelesinde kadroda olması bekleniyordu. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, Napoli maçını düşünerek Oğuzhan’ı riske etmedi ve kafileye dahil etmedi. Ankara’ya götürülmeyen Gökhan İnler ve Oğuzhan’ın salı günü Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik maçta sahada olması planlanıyor.

Beşiktaş'ın kalan maçları | Beşiktaş (BJK) fikstür



Haberin Devamı
YORUM YAZ