MENÜ

Gaziantepspor 3-2 Bursaspor

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor'u 3-2 mağlup etti. Bursaspor, karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Gaziantepspor 3-2 Bursaspor

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantepspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

Antep'te oynanan karşılaşmada gol perdesi, 31. dakikada Nabil Ghilas'ın golüyle açıldı. 40. dakikada Batalla, attığı kafa golüyle skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarıda son saniyelere girilirken karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa "skandal" şeklinde nitelendirilebilecek bir karara imza attı. Bursasporlu Erdem Özgenç'in kale çizgisinde topa elle müdahele ettiği gerekçesiyle penaltıya hükmeden Özkalfa, aynı zamanda futbolcuyu kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Ancak pozsiyonun tekrarı izlendiğinde, topun direkten sektikten sonra Erdem Özgenç'in eline değil, bariz bir şekilde göğsüne çarparak oyuna geri döndüğü ve verilen kararın hatalı olduğu anlaşıldı.

Bursasporlu kaleci Harun Tekin, penaltıyı kurtarsa da Bursaspor, karşılaşmanın kalan dakikalarını 10 kişi tamamladı.

60. dakikada Gaziantepsporlu Evans Kangwa, kendisinin ilk, takımının ise ikinci golünü attı. 79. dakikada bir kez daha sahne alan oyuncu farkı 2'ye çıkardı.

Mücadelenin son dakikalarında Yonathan del Valle, 90 dakikanın skorunu belirleyen golü attı. Gaziantepspor, evinde Bursaspor'u 3-2 mağlup ederek üç hafta aradan sonra ilk kez galip geldi. Bursaspor ise üç maç aradan sonra ilk kez mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ