MENÜ

Galatasaray'ın Podolski inadı!

Galatasaray'ın uzun süredir takibinde olan Lukas Podolski, Arsenal'le bağlarını koparmaya hazırlanıyor. Aslan da, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Alman yıldız için kulübüyle yeniden masaya oturup, transferde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Galatasaray'ın Podolski inadı!

Geçen sezonu çifte kupayla tamamlayan Galatasaray, önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadroyla hem Türkiye’de yaşadığı şampiyonlukları tekrarlamak hem de Avrupa’da adından söz ettirmek istiyor.

Bu doğrultuda birçok yıldız isimle temasa geçen Sarı-Kırmızılılar’ın, Lukas Podolski aşkı bitmek bilmiyor. Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Galatasaray’ın eski hocası Roberto Mancini’nin çalıştırdığı İnter’e kiralanan Podolski, burada istediği ortamı bulamamıştı. Mancini’nin takımında 18 maçta sahne alabilen ancak sadece 1 gol atabilen 30 yaşındaki forvetle, Aslan’ın kurmaylarının bir kez daha masaya oturması bekleniyor. Andre Ayew ve Gignac için yaptığı transfer girişimlerinden olumlu sonuç alamayan Cim Bom’un, Alman yıldızı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber ettiği bildirildi.

Wenger’in planlarında yok

Arsenal’de teknik direktör Arsene Wenger’in önümüzdeki sezon planlarında bulunmayan Podolski’nin, şu an itibariyle Galatasaray’da oynamaya ciddi anlamda sıcak baktığı konuşuluyor. İngiliz ekibiyle sözleşmesi 2016’da bitecek olan hücum oyuncusu için Cim Bom’un, Arsenal’le bir kez daha masaya oturarak, bu işi kesin olarak bitirmeyi planladığı bildirildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ