MENÜ

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi hatırlatma!

Galatasaray'ın resmi twitter hesabı, Felipe Melo'nun kulübün dergisine verdiği röportajı aktarırken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çekilmiş fotoğraflar kullandı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi hatırlatma!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet, son yıllarda sosyal medyada da sıkça görülür oldu. Facebook ve Twitter hesapları başta olmak üzere tüm sosyal medya kanallarında rekabet halinde olan iki ekip arasındaki mücadele, bu kez başka bir boyuta geçecek gibi. Avrupa'nın devlerinin zaman zaman kendi resmi hesapları arasında görülen atışmaların iki ezeli rakibin arasında da yakın zamanda görülmesi muhtemel.

Kadıköy hatırası hatırlatıldı

Sosyal medyadaki rekabetin fitilini ateşleyen taraf ise Galatasaray oldu. Sarı-Kırmızılı kulübün resmi twitter hesabından daha önce çok sık görülmeyen bir paylaşım yapıldı. Takımın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'nun kulübün resmi dergisine verdiği röportaj paylaşılırken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çekilmiş bir fotoğrafa yer verilmesi ve devamında da Kadıköy'de şampiyonluk kupasının kaldırıldığı maçta çekilen fotoğrafların paylaşılması dikkatlerden kaçmadı. Melo'nun röportajından bir bölümün aktarıldığı twitter mesajında, Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunda Süper Final'in son maçında şampiyonluğa ulaştığı an çekilen fotoğrafa yer verildi.

Fener'den yanıt gelir mi!

Mesajda, Felipe Melo'nun röportajındaki, "Kadıköy'de nasıl ampiyonluk kazandıysak, yine aynısını ortaya koymamız ve kazanmamız lazım" ifadesine yer verildi. Paylaşılan fotoğrafta ise Galatasaraylı oyuncuların Kadıköy'deki sevinci, Fenerbahçeli futbolcuların ise üzüntülü bir şekilde Saracoğlu Stadı tribünlerini alkışladığı görüldü. Fotoğrafın kulübün sosyal medya hesaplarını yöneten idareciler tarafından özenle seçildiği iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde sosyal medya hesaplarını kullanırken, ezeli rakiplerine gönderme yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

FELİPE MELO NE DEMİŞTİ?

"Öncesinde, sonrasında yaşananlar, ışıkların söndürülmesi. Biz orada bir sürü şey kazandık. Bir süredir orada üç puan alamamış olabiliriz ama futbolda böyle şeyler olur. Onlar bizim evimizde 2-1 kazandı da ne oldu? Sahalarında şampiyon olduk. Biz eğer kendi evimizde o maçı kaybetmeseydik, onların evinde kupa kaldıramayacaktık. Bundan on yıl sonrasında Galatasaray ’ın kendi evinde Fenerbahçe ’ye 2-1 yenildiğini konuşmayacak ama 100 yıl sonra bile Galatasaray ’ın Fenerbahçe ’nin sahasında şampiyonluk kazandığı konuşulacak."

İşte Galatasaray'ın resmi twitter hesabı'ndan paylaşılan fotoğraflar;











Felipe Melo, Fenerbahçe derbisi için iddialı

Haberin Devamı
YORUM YAZ