MENÜ

Galatasaray'da Grosskreutz sevinci

Galatasaray'da Panthrakikos karşısında görücüye çıkan yeni transfer Kevin Grosskreutz'un performansı yüzleri güldürdü.

Galatasaray'da Grosskreutz sevinci

Milli maçlar için verilen arada önceki gün Yunanistan’da Panthrakikos karşısında görücüye çıkan yeni transfer Kevin Grosskreutz’un performansı yüzleri güldürdü. Evraklardaki eksikler yüzünden FIFA’ya takılan ve uzun süredir futbol oynamayan 27 yaşındaki futbolcu, sahada kaldığı 64 dakikada özellikle ilk devre etkin gözükmesi teknik heyeti mutlu etti.

Galatasaraylı futbolcuyu maç içerisinde sol açıkta başlatıp, sağ öne çeken ve daha sonra orta alanda da deneyen Hamzaoğlu yeni jokerinin performansını olumlu bulurken, Grosskreutz’un maç eksiğinin giderilmesi için bu tarz antrenman maçlarının yine yapılacağı dile getirildi.

Otobüsle iletişim

Galatasaray, önceki gün özel maçta Hamza Hamzaoğlu’nun doğduğu Yunanistan’ın Gümülcine kentinin takımı Panthrakikos ile karşıya karşıya gelirken, seyahat programının çok ince düşünülerek hazırlandığı ortaya çıktı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Buraya otobüsle gelmemizde bile bir amaç var. İyi bir oyuncu grubumuz var ve iletişimin daha iyi olması için zaman zaman böyle şeyler yapıyoruz” dedi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ