Zaniolo transferinde tek pürüz kaldı! Galatasaray'ın talebi net...

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Nicolo Zaniolo için Atalanta ile yürütülen görüşmelerde sona gelinmiş durumda. Transferin bitmesi adına tek pürüz kaldığı öğrenildi.

Zaniolo transferinde tek pürüz kaldı! Galatasaray'ın talebi net...

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo ayrılığı için artık gün sayılıyor. Ülkesine dönmeye hazırlanan İtalyan yıldız için transfer görüşmelerinde son aşamaya gelindi.

Haberin Devamı

AYRILIĞINA İLİŞKİN KONUŞMUŞTU

Aslan’ın 24 yaşındaki futbolcusu Nicolo Zaniolo, ayrılık kararını net şekilde açıklamıştı. İtalyan basınına konuşan yıldız oyuncu; ülkesine geri dönmek istediğini belirterek, “Atalanta mı Fiorentina mı bilmiyorum. Sadece ülkeme geri dönmek istiyorum. Bunu menajerime de söyledim. Galatasaray da bu düşüncemi biliyor. Bir çözüm bulunacaktır, bu konuda gayet iyimserim” ifadelerini kullanmıştı.

Zaniolo transferinde tek pürüz kaldı Galatasarayın talebi net...

ATALANTA GÖRÜŞMELERİNDE SON AŞAMA

“Ülkeme geri dönmek istiyorum” diyen Zaniolo’ya yapılan teklifin detayları ortaya çıktı. Atalanta, 24 yaşındaki futbolcu için 5 milyon Euro kiralama artı 15 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu teklif etti. İki takım, bu teklif ekseninde bir anlaşma noktasına gelmiş olsa da transferin bitmesi adına Galatasaray'ın net bir talebinin karşılanması gerekiyor.

Haberin Devamı

TEK PÜRÜZ OPSİYON!

Galatasaray, Atalanta'nın teklifinde yer alan opsiyonun zorunlu olmasını istiyor. İki kulüp arasındaki tek pürüz bu. Opsiyon krizi de çözüldüğünde bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Zaniolo transferinde tek pürüz kaldı Galatasarayın talebi net...

YORUM YAZ