Young Boys mağlubiyeti sonrası Galatasaray'da Gabriel Sara: Bazen istediğiniz gibi gitmiyor

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Young Boys'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'ın yeni transferlerinden Gabriel Sara, mücadelenin ardından açıklamalarda bulunurken iyi bir performansa rağmen işlerin kendileri adına iyi gitmediğini belirtti.

Young Boys mağlubiyeti sonrası Galatasaray'da Gabriel Sara: Bazen istediğiniz gibi gitmiyor

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında ağırladığı Young Boys'a 1-0 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi macerasına veda eden Galatasaray'ın yeni transferlerinden Gabriel Sara, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşlerin istenildiği gibi gitmediğini belirten Sara, "Daha iyisini yapabileceğimi biliyorum. Bazı şeyleri iyi yapmış olabilirim ama böyle önemli bir maçta oyunum yeterli değildi. Daha iyisini yapmam gerekiyordu. Bence takımın ortaya koyduğu oyun başta iyiydi. Bazı riskler almamız gerekiyordu. Bunun sonucunda kontraya izin verdik. İyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum ama futbol bazen neyse o. Bazen istediğiniz gibi gitmiyor" ifadelerini kullandı.

Transfer edilme gerekçesinin farkında olduğunu belirten Gabriel Sara, "Kendimi rahat hissetmeyi ve adapte olmayı tercih ediyorum. Beni neden transfer ettiklerini biliyorum. Ben o yeri dolduracak bir insan olduğuma inanıyorum. Çok iyi bir takımımız var. Herkes oynamaya hazır. Antrenmanlarda herkes elinden geleni yapıyor. Çok çalışıyoruz. Oyuna girecek herkes hazır. Grupça hareket ediyoruz ve ben de takıma yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Haberin Devamı

Takım olarak hedefleri konusunda ise Brezilyalı oyuncu, "Ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Avrupa Ligi veya Süper Lig’de nerede olursa olsun hedefimiz kazanmak" ifadelerini kullandı.

 

Young Boys mağlubiyeti sonrası Galatasarayda Gabriel Sara: Bazen istediğiniz gibi gitmiyor

YORUM YAZ