Wilfried Zaha'ya kimsenin beklemediği sürpriz talip! Transfer teklifi ortaya çıktı

Galatasaray'da sergilediği performansla dikkat çeken yıldız futbolcu Wilfried Zaha'ya sürpriz bir takımın talip çıktığı kaydedildi. Öte yandan söz konusu kulübün transfer teklifi ortaya çıktı.

Wilfried Zaha'ya kimsenin beklemediği sürpriz talip! Transfer teklifi ortaya çıktı

Takımdan gönderilecek oyuncular arasında yer aldığı konuşulan Wilfried Zaha için ilk teklif, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad’dan gelmişti. Suudi ekibi 5 milyon Euro’luk bonservis bedelini gözden çıkarmış ancak Galatasaray 10 milyon Euro’nun üzerinden bir talepte bulunmuştu. İngiliz basınından Daily Telegraph, Zaha'ya sürpriz bir talip çıktığını yazdı...

Haberin Devamı

22 MİLYON EURO’YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Spartak Moskova’nın, Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu’nun kadrosuna katmak için tüm imkanları zorladığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Rus ekibinin, iki futbolcu için Galatasaray’a toplamda 22 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif ettiği gelen haberler arasında yer alıyor. Süper Kupa finalinin devre arasında oyundan çıkmasına tepki gösterdiği iddialarını yalanlayan Kerem’in, kariyerini Rusya’da sürdürmeye sıcak baktığı öne sürülüyor. Tarafların bu transferler için anlaşma noktasına geldikleri iddia edilirken, oyuncuların kararları da burada belirleyici olacak gibi gözüküyor.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 31 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 11 milyon Euro.

Haberin Devamı

Wilfried Zahaya kimsenin beklemediği sürpriz talip Transfer teklifi ortaya çıktı

PERFORMANSI

Crystal Palace altyapısında yetişen Wilfried Zaha daha sonra Manchester United ve Cardiff City'de de oynadı. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 33 maça çıktı. Wilfried Zaha bu karşılaşmalarda 5 gol sevinci yaşadı.

Zaha, Galatasaray forması ile 43 maça çıktı ve 10 gol 5 asitlik performans sergiledi.

ESKİ KULÜBÜ TALİP OLDU

Daily Telegraph Gazetesi, Crystal Palace’ın eski oyuncusu Wilfried Zaha’yı kiralamak istediğini yazdı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Haberde Aslan’ın, yüksek maaşı olan 31 yaşındaki kanat oyuncusu için 9 milyon Pound’luk bir kiralama bedeli istediğini vurguladı. Palace’ın bu rakamı çok bulduğu ifade edilirken, Galatasaray’la pazarlıklarını sürdürdüğü gelen haberler arasında yer alıyor.

Wilfried Zahaya kimsenin beklemediği sürpriz talip Transfer teklifi ortaya çıktı

YORUM YAZ