Wendel, iki asistle yıldızlaştı! Zenit'in resmi hesabından Galatasaray taraftarına cevap...

Galatasaray'ın orta saha transferindeki öncelikli hedeflerinden Wendel, takımı Zenit St. Petersburg'un Krylya Sovetov ile oynadığı mücadelede performansıyla öne çıkarken Rus ekibinin sosyal medya hesabı da bir Galatasaray taraftarına verilen cevapla dikkat çekti.

Wendel, iki asistle yıldızlaştı! Zenit'in resmi hesabından Galatasaray taraftarına cevap...

Galatasaray'da gözler orta sahaya yapılacak takviyeye ve bu doğrultuda en öne çıkan adaylardan Wendel'e çevrildi. Oyuncu tarafıyla anlaşma sağladığı belirtilen Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı yıldızın takımı Zenit St. Petersburg ile görüşmelerini sürdürüyor. Transfer görüşmeleri devam ederken Zenit de Rusya Premier Lig'de sezonu açtı.

Haberin Devamı

Zenit, sezonun ilk maçında Krylya Sovetov ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın gözdesi Wendel, mücadeleye ilk 11'de başladı.

Wendel, iki asistle yıldızlaştı Zenitin resmi hesabından Galatasaray taraftarına cevap...

İKİ ASİSTLE YILDIZLAŞTI

Zenit, Krylya Sovetov deplasmanında 4-0'lık sonuçla galip gelmeyi başardı. Konuk ekibin Maksim Glushenkov ile bulduğu golde asisti yapan isim Wendel'di. Mateo Casierra ile farkı 2'ye çıkaran Zenit, ilk yarının sonunda durumu 3-0 yaparken yine Maksim Glushenkov'un golünde asist Wendel'den geldi. Zenit, 90+3. dakikada Pedro Henrique'nin attığı golle Krylya Sovetov'u 4-0 mağlup ederken mücadelede iki asistiyle öne çıkan Wendel, 86. dakikada yerini Aleksandr Erokhin'e bıraktı.

ZENIT'İN HESABINDAN GALATASARAY TARAFTARINA CEVAP

Sosyal medyada bir Galatasaray taraftarı, Zenit'in maç öncesi Wendel'in yer aldığı bir video paylaşımına, 'Wendel'i bize ver' şeklinde bir ifadeyle cevap verdi. Zenit'in İngilizce hesabı; Galatasaray taraftarının ricasına maçın 64. dakikasında, 'İstenildiği üzere Wendel fotoğrafı' şeklindeki paylaşımla cevap verdi.

Haberin Devamı

 

Wendel, iki asistle yıldızlaştı Zenitin resmi hesabından Galatasaray taraftarına cevap...

YORUM YAZ