Victor Osimhen'in Galatasaray sözleşmesindeki özel madde nedir? Victor Osimhen'in serbest kalma bedeli kaç milyon Euro?

Galatasaray'da eşi benzeri görülmemiş 100 milyon Euro'luk bomba: Victor Osimhen... Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Napoli’nin yıldız golcüsü Victor Osimhen’i kadrosuna kattı. Cimbom büyük bir operasyona imza atarken dış basında sözleşmedeki madde vurgusu dikkat çekti. Victor Osimhen'in Galatasaray sözleşmesindeki özel madde nedir? Victor Osimhen'in serbest kalma bedeli kaç milyon Euro? sorularının yanıtları haberimizde.

Victor Osimhen'in Galatasaray sözleşmesindeki özel madde nedir? Victor Osimhen'in serbest kalma bedeli kaç milyon Euro?

Chelsea aylarca peşinde koştu, Suudi kulüpleri astronomik rakamlar teklif etti... Avrupa’nın sayılı forvetlerinden biri olarak gösterilen Victor Osimhen için Galatasaray, tüm dünyada ses getiren inanılmaz bir operasyon başlattı Avrupa’nın büyük liglerinde transfer döneminin kapanmasını ve Osimhen ile Napoli’nin arasının bozulmasını fırsata çeviren Aslan, Nijeryalı gol makinesini kiralamak için hemen harekete geçti. Mavi-Beyazlılar ile anlaşma sağladı İçinde yönetici İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün’ün yanı sıra Okan Buruk’un da olduğu özel uçak hemen İtalya’ya havalandı. Buruk, yeni öğrencisi olması için Osimhen ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Sonunda her konuda el sıkışıldı. İtalyan basınında neredeyse tüm yayın organlarında bu transferin artık bittiği, Osimhen’in 11 milyon Euro’luk maaşının tamamının Galatasaray tarafından ödeneceği yazıldı. 

Haberin Devamı

Victor Osimhenin Galatasaray sözleşmesindeki özel madde nedir Victor Osimhenin serbest kalma bedeli kaç milyon Euro

Dünyaca ünlü Nijeryalı golcünün piyasa değeri tam 100 milyon Euro.

Jose Mourinho ona hayran!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, daha önce yaptığı bir açıklamada Victor Osimhen’e olan hayranlığını gizlememişti. Portekizli teknik adam Nijeryalı yıldızla ilgili olarak, “Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu satın alırdım. Osimhen, Drogba’ya çok benziyor, Drogba’nın seviyesinde.” demişti. . Osimhen ise, Mourinho hakkında; “Mourinho ile çalışma fırsatınız varsa bu her genç forvet için büyük bir onurdur çünkü o dünya çağında birçok forveti yetiştirdi.” ifadelerini kullanmıştı.

Victor Osimhenin Galatasaray sözleşmesindeki özel madde nedir Victor Osimhenin serbest kalma bedeli kaç milyon Euro

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin teknik patronu Jose Mourinho’nun hayranı olduğu bir yıldızı kadrosuna katıyor. Dünyaca ünlü teknik adam, Osimhen için, “Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu satın alırdım. Drogba’nın seviyesinde bir oyuncu” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Dünyanın en değerli 4. forveti

Sarı-Kırmızılılar eğer Nijeryalı yıldızla anlaşarak, Türk futbol tarihine geçecek ve bir daha kolay kolay benzeri yaşanmayacak bir transfere imza attı. Transfermarkt verilerine göre Victor Osimhen’in piyasa değeri tam 100 milyon Euro, yani 3 milyar 750 milyon TL! 34 futbolculu Fenerbahçe’nin toplam değeri 234.8 milyon Euro, 31 futbolculu Galatasaray’ın 188.8 milyon Euro ve 34 oyunculu Beşiktaş’ın ise 140.5 milyon Euro! Şu anda ligin en değerlisi ise 22 milyon Euro’yla Sofyan Amrabat. Osimhen ayrıca dünyanın en değerli 4. forveti olarak gösteriliyor.

Victor Osimhen'in Galatasaray sözleşmesindeki özel madde nedir?

Ocak ayındaki fesih maddesi kesinleşmesinin ardından Victor Osimhen'in İstanbul'a gelen uçağa bindiği iddia edildi. Teklif gelmesi durumunda bu maddeyi kullanmak Osimhen'in elinde olacak ve eğer maddeyi kullanırsa Galatasaray'ın bunun karşılığında bir miktar para kazanacağı belirtildi.

Victor Osimhenin Galatasaray sözleşmesindeki özel madde nedir Victor Osimhenin serbest kalma bedeli kaç milyon Euro

Victor Osimhen'in serbest kalma bedeli kaç milyon Euro?

Galatasaray'a kiralık olarak gitmeyi kabul eden Victor Osimhen'in serbest kalma bedelinin 130 milyon eurodan 75 milyon euroya indirilmesini ve sözleşmesinde ocak ayında büyük kulüplerden teklif gelmesi halinde kullanılabilecek bir fesih maddesi olmasını talep ettiği iddia edildi.

MAAŞI KAP'A BİLDİRİLDİ

YORUM YAZ