UEFA'dan Yunus Akgün'e 'Messi' benzetmesi: Kerem Aktürkoğlu da kayıtsız kalamadı! Galatasaray'da yine sahnede...

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Letonya ekibi RFS ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılı temsilcimizde Yunus Akgün, oldukça dikkat çekici bir performansa imza attı. Yunus'un performansının ardından UEFA, 'Messi' benzetmesinde bulunurken Benfica'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu da performansına kayıtsız kalamadı. Detaylar haberimizde...

Sarı-Kırmızılı temsilcimizde, son haftalarda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine toplayan Yunus Akgün, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan RFS maçında da iyi oyunuyla alkış aldı ve skora etki etmeyi başardı. Yunus'un göz dolduran performansına Kerem Aktürkoğlu'ndan yorum gelirken UEFA'dan da paylaşım yapıldı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Okan Buruk'tan 3 değişiklik!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları Kasımpaşa maçının 11’ine göre RFS karşında 3 değişiklik yaparken, 4-4-2 olan oyun sistemi yerine de tek forvetli sisteme döndü.

UEFAdan Yunus Akgüne Messi benzetmesi: Kerem Aktürkoğlu da kayıtsız kalamadı Galatasarayda yine sahnede...

Buruk; Fernando Muslera, Elias Jelert, Victor Nelsson, Kerem Demirbay, Roland Sallai ve Victor Osimhen’in yerine Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Lucas Torreira, Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz’a görev verdi. Sahaya kaptan olarak Mauro Icardi çıktı.

UEFAdan Yunus Akgüne Messi benzetmesi: Kerem Aktürkoğlu da kayıtsız kalamadı Galatasarayda yine sahnede...

Yunus parlamaya devam ediyor!

Galatasaray'da son haftaların formda ismi Yunus Akgün, RFS maçında da sahne almayı başardı. Yunus, Galatasaray'ın ilk golünü atan Mertens'in vuruşu öncesinde çok klas çalımlarla golün hazırlayıcısı oldu. Yunus, topu alıp üst üste çalımlar atarak rakip ceza sahası içine girdi ve Icardi'ye çevirdi. Arjantinli golcü ise altıpasa doğru topu indirdi. Mertens, temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. 

Haberin Devamı

Yunus daha sonra fırsatçılığını konuşturdu ve Davinson Sanchez tarafından atılan uzun pas sonrasında bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi. 

Üstünlüğünü koruyamadı!

Ancak, Sarı-Kırmızılı temsilcimiz 2-0 öne geçtiği müsabakada üstünlüğünü koruyamadı ve müsabaka 2-2 sonuçlandı. 

UEFA'dan Yunus paylaşımı!

Kerem Aktürkoğlu da kayıtsız kalamadı!

Kerem, Yunus Akgün'ün golünden sonra yaptığı yorumda, "Durdurulamıyor" ifadesini kullandı.

Yunus Akgün maçın ardından şu ifadeleri kullandı:

Üzgünüz. 2-0'ı bulduktan sonra son 42'te 43'te yedik. İçeri girmeden gol yememiz iyi olmadı. Motive oldular. 3'ü bulup fişi çekmen gerekiyor böyle maçlarda. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Alanya maçına konsantre olacağız. Kimse merak etmesin. Hedeflerimiz büyük. İlk 8'den direkt yükselmek istiyoruz.

Öte yandan Kaptan Fernando Muslera cezalı olmasına rağmen takımını yalnız bırakmadı ve tribünden destekledi.

YORUM YAZ