Teknik Direktör Bilal Kısa'dan Adana Demirspor-Galatasaray maçına teknik bakış: Mental pansuman

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 5-1'lik skorla kazandı. Oynanan müsabakayı teknik direktör Bilal Kısa, teknik bakış köşemizde değerlendirdi.

Teknik Direktör Bilal Kısa'dan Adana Demirspor-Galatasaray maçına teknik bakış: Mental pansuman

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u 5-1'lik skorla mağlup etti. Müsabakayı teknik direktör Bilal Kısa, teknik bakış köşemizde mercek altına aldı.

Haberin Devamı

DEPLASMANDA MÜTHİŞ SERİ

Cim Bom’un dün geceyle birlikte ligde deplasmandaki yenilmezlik serisi 14 maça çıktı (12 galibiyet, 2 beraberlik). Ayrıca dış sahadaki galibiyet serisi de 11 haftaya yükseldi. Aslan, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisiyle 2011’de Aykut Kocaman’lı dönemde elde edilen 12 maçlık rekoru egale etmeye çalışacak.

Teknik Direktör Bilal Kısadan Adana Demirspor-Galatasaray maçına teknik bakış: Mental pansuman

MUSLERA BU KEZ TELAFİ ETTİ

İki Young Boys maçına da hatalarıyla damga vuran Muslera, Galatasaray için önemini bir kez daha kanıtladı. Tecrübeli eldiven, karşılaşmanın ikinci yarısında Yusuf Sarı’nın kullandığı penaltı vuruşunu kurtardı.

Okan Buruk: 3 maç, 9 puanla yolumuza devam ediyoruz

İŞTE BİLAL KISA'NIN DEĞERLENDİRMELERİ:

"Young Boys’a elendikten sonra Galatasaray’a Süper Lig fikstüründe gelebilecek açıkçası en rahat rakipti Adana Demirspor... En önemli oyuncularını kaybetmiş, transfer yasağı bulunan, kalesinde 15 yaşında bir kardeşimizin oynadığı Mavi Şimşekler için bu durum gerçekten üzüntü verici. Son yıllardaki güçlü Adana Demirspor lige epey renk katıyordu. Ancak bu hal futbolumuz açısından da üzüntü verici. Maça gelirsek... Kerem ve Barış Alper’in fabrika ayarlarına döndüğü bir maç izledik aslında. Onlar özgüvenli bir şekilde sahada olduklarında Mertens, Kerem ya da Toreira’nın kalitesi doğrudan yükseliyor. İkisi de Galatasaray oyun gücü açısından çok önemli."

Haberin Devamı

Teknik Direktör Bilal Kısadan Adana Demirspor-Galatasaray maçına teknik bakış: Mental pansuman

TEK SIKINTI ICARDİ!

Tabi böyle rahat bitecek bir maç özelinde Icardi’nin sakatlığı en beklenmeyen durum. Yıldız oyuncunun dönüş süresinin merakı maçın sonucunun önüne geçti bile. Maçı taktiksel detaylar üzerinden konuşabilmek çok kolay değil. Galatasaray için önemli olan tarafı mental. Çünkü sükseli bir galibiyete çok ihtiyaç olunan duyulan bir süreç. Özellikle Milli araya girerken, yeni transferler de gelirken bu sonuç Galatasaray için pansuman oldu.

YORUM YAZ