SON DAKİKA | Galatasaray'ın Antalyaspor maçında 3 eksik!

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor'la karşılaşacak olan Galatasaray'da 3 yıldız futbolcu kadroya dahil edilmedi.

SON DAKİKA | Galatasaray'ın Antalyaspor maçında 3 eksik!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda Antalyaspor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Ligde sarı-kırmızılılar 7 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda aldığı 22 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar ise haftaya 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 8 puanla 14. sırada başladı.

Galatasaray, Antalyaspor'a 16 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, Antalyaspor'a son dönemde kaybetmiyor. Antalya temsilcisi, sarı-kırmızılılara karşı son galibiyetini 16 Nisan 2016 tarihinde 4-2'lik skorla aldı. Bu mücadelelerin ardından oynanan 16 karşılaşmada Galatasaray 12 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Galatasaray'da 3 yıldız yok!

Sarı-Kırmızılılar'ın Antalyaspor maçı kadrosu resmen belli oldu. Galatasaray'da Jelert, Yusuf Demir ve Kerem Demirbay bu zorlu mücadelenin kadrosunda yer almadı.  Bu hafta takımla çalışmalara başlayan Victor Osimhen ile milli takımda sakatlanan Barış Alper Yılmaz kadroya alındı. 

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların Antalyaspor müsabakasının kamp kadrosu şöyle:

"Fernando Muslera, Ismail Jakobs, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Gabriel Sara, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz, Efe Akman, Metehan Baltacı."

SON DAKİKA | Galatasarayın Antalyaspor maçında 3 eksik

YORUM YAZ