MENÜ

SON DAKİKA: Galatasaray'da Wilfried Zaha kadroda yok!

Galatasaray, Adana Demirspor ile oynanacak karşılaşmanın kamp kadrosunu açıkladı. Sarı-kırmızılı takımın Fildişili kanat oyuncusu Wilfried Zaha maç kadrosunda yer almadı. Yıldız oyuncunun kafilede neden bulunmadığına dair kulüpten henüz resmî bir açıklama gelmedi.

SON DAKİKA: Galatasaray'da Wilfried Zaha kadroda yok!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında yarın akşam saat 20.00'de Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı. Sarı-kırmızılı takımda Wilfried Zaha, maç kadrosunda yer almadı. Galatasaray'ın Adana Demirspor maçının kamp kadrosu şu şekilde:

Haberin Devamı

"Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Hamza Akman, Tanguy Ndombele, Serge Aurier, Carlos Vinicius."

WILFRIED ZAHA'NIN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Crystal Palace'tan renklerine bağladığı Wilfried Zaha, bu sezon sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda toplamda 39 maça çıktı. Fildişili kanat oyuncusu söz konusu 39 karşılaşmada 10 gol atıp 5 asist yaptı. Zaha, zaman zaman yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ideal ilk 11'in bir parçası olamadı.

Haberin Devamı

'SAYGI DUYULACAK BİRİ DEĞİLSİN!'

'KAÇ MAÇ OYNADIM?' DİYE SORMUŞTU

Wilfried Zaha mart ayında Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen, "Zaha'da genellikle bir sitem görüyoruz. Kendi performansı ile ilgili bir sitem mi var?" sorusu üzerine, "Şu ana kadar 47 maç oynadık. Ben kaç tane maç oynadım? Belki 14-15 maçta ilk 11'de başladım. Baktığınız zaman aslında sezon başında hazırlık kampı geçirmedim, sakattım. Uzun süre oynayamadım ama buna rağmen 14-15 maçta 9 gol attım. Dolayısıyla sakatlıktan iyi bir geri dönüş yaptığımı düşünüyorum" yanıtını vermişti.

YORUM YAZ