SON DAKİKA: Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Panathinaikos'a imza atıyor...

Nicolo Zaniolo'yu Atalanta'ya, Mathias Ross'u ise Sparta Prag'a kiralayan Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu, Yunanistan Süper Lig devi Panathinaikos ile anlaştı. Oyuncu, bu gece Avusturya kampından ayrılarak Atina'ya gidecek ve sağlık kontrollerinden geçecek. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Panathinaikos'a imza atıyor...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu için kadrosunu güçlendirmek için transfere büyük mesai harcayan Galatasaray, bir yandan da verim alamadığı futbolcularını gönderiyor. Sarı-kırmızılı takımda geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen kanat oyuncusu Tete ile yollar ayrıldı. Brezilyalı futbolcu, Yunanistan Süper Lig kulübü Panathinaikos ile anlaşma sağladı

Haberin Devamı

BU GECE KAMPTAN AYRILIYOR

Panathinaikos ve Galatasaray'ın, Tete'nin transferi konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi. Brezilyalı oyuncunun bu gece Avusturya kampından ayrılıp Yunanistan'a gideceği ve sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Öte yandan Tete'nin menajerinin İstanbul'da bulunduğu ve Galatasaray ile ayrılık görüşmelerini tamamladığı gelen bilgiler arasında.

SON DAKİKA: Galatasarayda sürpriz ayrılık Panathinaikosa imza atıyor...

TETE'NİN GALATASARAY KARİYERİ

24 yaşındaki kanat oyuncusu, geçen yıl yaz transfer döneminde Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'ten 2.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer edildi. Galatasaray formasıyla 45 maça çıkan Tete, söz konusu 45 karşılaşmada üç gol atıp altı asist yaptı. Beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcu, zaman zaman eleştirilere maruz kaldı.

Haberin Devamı

YUNAN BASINI DA DUYURDU

Öte yandan Tete'nin Panathinaikos transferini Yunan basını da duyurdu. SDNA'da yer alan haberde Brezilyalı oyuncunun, daha fazla süre almak istediği için kendisine yeni bir takım bulduğu aktarılırken şu ifadelere yer verildi: "Tete'nin kalitesi ve mükemmel bakış açısının yanı sıra, büyük anlaşma başarıyla tamamlanır tamamlanmaz Panathinaikos'a yardım etmeye hazır olduğunu da belirtmekte fayda var.

SON DAKİKA: Galatasarayda sürpriz ayrılık Panathinaikosa imza atıyor...

İSTİKRAR VURGUSU YAPTILAR

Tete, Panathinaikos için çok gecikmiş bir anlaşma ama kesinlikle harika bir hamle. Geçen sezon Galatasaray formasıyla 45 maça çıkan Tete, 4 gol ve 6 asist kaydetti. Şampiyon futbolcu, Türkiye'de kanatlarda kalite ve rekabet Yunanistan'a göre farklı seviyede olduğu için istikrarlı ve önemli bir rol üstleneceği bir yere gitmeyi tercih etti."

Galatasaray, Avusturya kampında çalışmalarını sürdürdü
YORUM YAZ