Son dakika! Galatasaray'da Osimhen sonrası bir yıldız daha! Fenerbahçe'den transferde büyük zarar (Günün en son spor haberleri 5 Eylül 2024)

Süper Lig takımları transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala çalışmalarına gaz verdi. Takımlar için UEFA kadrolarının teslimi dün gece sona erdi. Buna rağmen yine de 4 büyükler 13 Eylül'e kadar Süper Lig kadroları için transfer yapmaya devam edecek. Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Vincent Aboubakar, Süper Lig ekibi Hatayspor'a transfer olmak üzere... Fenerbahçe ve Galatasaray ise kanat ve orta saha takviyeleri için çalışmalarını sürdürüyor. İşte 5 Eylül 2024 günün son dakika spor haberleri.

Son dakika! Galatasaray'da Osimhen sonrası bir yıldız daha! Fenerbahçe'den transferde büyük zarar (Günün en son spor haberleri 5 Eylül 2024)

Avrupa liglerinde transfer dönemleri sona ererken Süper Lig'de transferler 13 Eylül'e kadar devam ediyor. Avrupa ve Süper Lig şampiyonluğu için kadrolarını güçlendirmeye devam eden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

İşte Türkiye'den ve Avrupa'dan son dakika spor haberlerinden bazı kaçırmamanız gerekenler;

BEŞİKTAŞ

- Siyah-Beyazlı ekibin, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği kadrosu belli oldu. Beşiktaş'ın UEFA'ya bildirdiği kadroda; Daniel Amartey, Vincent Aboubakar ve Chamberlain gibi isimlerin yer almadı.

GECE YARISI AYAĞA KALKTILAR

TRABZONSPOR

Siyah beyazlılar elinden çıkartmak istediği, Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı Vincent Aboubakar'ı Trabzonspor'a önerdi. Bordo-mavili kulüp Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar önerisini reddetti.

 

Son dakika Galatasarayda Osimhen sonrası bir yıldız daha Fenerbahçeden transferde büyük zarar (Günün en son spor haberleri 5 Eylül 2024)

HAKAN ÇALHANOĞLU VE ARDA GÜLER'E BALLON D'OR'DAN ADAYLIK

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 2024 Ballon d'Or ödülüne aday gösterildi. Arda Güler ise Ballon d'Or tarafından 21 yaş altı en iyi futbolcuya verilen Trophy ödülüne aday gösterildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY
Galatasaray transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Victor Osimhen’i kadrosuna katarak tüm dünyayı şoka sokan Sarı-Kırmızılılar, gözünü Filip Kostic’e çevirdi.

Son dakika Galatasarayda Osimhen sonrası bir yıldız daha Fenerbahçeden transferde büyük zarar (Günün en son spor haberleri 5 Eylül 2024)

FENERBAHÇE

Transfer döneminin sonuna gelirken kadrosunu oluşturan Fenerbahçe yollarını ayırdığı Luan Peres, Rade Krunic ve Joao Pedro'dan zarar etti. Fenerbahçe, üç futbolcudan 13.41 milyon euro zarar etti.

GÜNÜN DİĞER ÖNEMLİ GELİŞMELERİ;

- Galatasaray ile 5.8 milyon euroluk tazminat karşılığında ayrılan Sergio Olivera'nın açıklamalarında oynadığı en büyük kulübün Olympiakos olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı; "Olympiakos çok büyük bir kulüp. Kariyerim boyunca büyük kulüplerde oynadığım için şanslıydım ve bu kez de büyük bir kulüpte olmayı çok istiyordum. Bu gerçekleşti ve mutluyum. Kimseye öğretecek bir şeyim olduğunu düşünmüyorum. Olympiakos hepsinden daha büyük." dedi.

- Trabzon'da olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli (36), otomobiliyle seyir halindeyken sıkışan trafikte yaşadığı 'yol verme' tartışmasında önüne kıran kamyonetten inen sürücü Sedat Karatay'ın (46) tokatlı saldırısına uğradı. Polisin gözaltına aldığı şüpheli, 'Kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarından tutuklandı.

- Acun Ilıcalı uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturdu. Sanat ve spor dünyasından bir çok ismin davetli olduğu nikah Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Çiftin nikah şahitlerini ise Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan üstlendi.

 

YORUM YAZ