SON DAKİKA! Galatasaray'da Icardi gelişmesi: Dönüş tarihi belli oldu

Galatasaray'ın deplasmanda Adana Demirspor ile oynadığı mücadelede sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, bir süredir ülkesinde tedavi görüyordu. Yıldız oyuncunun dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Galatasaray'da Icardi gelişmesi: Dönüş tarihi belli oldu

Galatasaray'da son iki sezona damga vuran Mauro Icardi, deplasmanda oynanan ve 5-1 sona eren karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Haberin Devamı

NE OLDU?

Karşılaşmanın 31. dakikasında kendi yarı alanına kadar gelerek topu almak isteyen Mauro Icardi, bir anda bacağının arkasını tuttu. Sahada yapılan tedavinin ardından saha kenarına alınan Arjantili yıldız bir süredir tedavisine ülkesinde devam ediyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Mücadelenin ertesi günü 31 yaşındaki yıldızın MR'ı çekilmişti. Sarı - kırmızılılar yapılan açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Mauro Icardi'nin yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir."

DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Arjantin'e tedavi için giden deneyimli golcünün izni sona erdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Icardi çarşamba günü saat 22.45'te İstanbul'da olacak.

YORUM YAZ