SON DAKİKA! "Galatasaray ile görüşüyoruz" Resmi açıklama geldi

Sağ bek bölgesine bir transfer yapmak isteyen Galatasaray bir süredir transfer çalışmalarını sürdürüyordu. Danimarka'nın Kopenhag takımı sarı - kırmızılılardan gelen teklifi resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! "Galatasaray ile görüşüyoruz" Resmi açıklama geldi

Orta saha için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Manchester United'dan Scott McTominay ve Zenit'ten Wendel ile yakından ilgileniyordu.

Haberin Devamı

Bugün Danimarka basınında Galatasaray'ın Kopenhag forması giyen 21 yaşındaki Elias Jelert ile ilgilendiği iddia edilmişti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Danimarka ekibi resmi internet sitesinden yaptığı açıklmada sarı - kırmızılıların teklifini doğrularken şu ifadelere yer verdi:

"Bugüne kadar, futbolcu Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı.

SON DAKİKA Galatasaray ile görüşüyoruz Resmi açıklama geldi

F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. PARKEN Sport & Entertainment A/S'nin şu anda başka bir yorumu bulunmamaktadır. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır."

Haberin Devamı

JELERT'İN PERFORMANSI

2014 yılında Virum-Sorgenfri'den bedelsiz olarak Kopenhag alt yapısına geçiş yapan genç sağ bek oyuncusu bu sezon 45 maçta görev yaparken bir asist yapmayı başardı. Toplamda sekiz sarı kart ve bir de ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

YORUM YAZ